Pentru cele care nu stiati, eu imi fac manichiura singura acasa…

  1. Pentru ca pot si imi place
  2. Niste unghii sensibile, subtiri si pretentioase si niste rezultate nereusite la salon, care au dus la niste unghii si mai pretentioase.

3.  Ce faci tu pentru tine e facut cu multa responsabilitate

Tocmai datorita celor enumerate mai sus, sunt tot timpul in cautare de lacuri de unghii bune, mai mult sau mai putin cunoscute, tocmai ca poate descopar printr-o minune unul care sa se aplice usor si sa se mentina mult, asa cum e acesta de la Sally Hansen.

Saptamana trecuta, la o plimbare prin Mega, descopar aceasta oja Mega Nails by Melkior, adica un soi de special edition de la Melkior pentru Mega Image. Special cred ca e doar ambalajul, pentru ca oja e Melkior Professional, si daca nu ma insel nuanta asta este “Attraction Fatale” 4.5 ml.

Despre Melkior auzisem de bine, dar nu incercasem nimic niciodata, fara vreun motiv anume, pur si simplu nu mi-a iesit in cale. Acum ca mi-a iesit in cale si am citit Melkior pe ea, m-am gandit ca cei 10 lei cheltuiti nu or sa doara daca se dovedeste a fi o dezamagire.

Surprinzator, e departe de a fi o dezamagire. In primul rand, apreciez ca s-au gandit la o sticluta de 4,5 ml la 10 lei, tocmai ca in cazul in care nu iti place sa nu te enervezi ca ai aruncat ceva mai multi bani degeaba. Apoi, nu stiu daca ati observat, dar cel putin un sfert din cantitatea de oja dintr-o sticluta se pierde, nu mai zic ca daca folosesti mai multe nuante, sigur ai aruncat multe pentru ca s-au stricat stand nefolosite.

In momentul asta, oja este pe unghiile mele de 3 zile si arata la fel ca in ziua in care mi-am aplicat-o, ceea ce va jur, este o performanta notabila avand in vedere atat stilul meu de viata si de lucru, cat si tipologia unghiilor mele. S-a aplicat usor si s-a uscat repede.

Pe sticluta ‘special edition’ scrie ca nuanta asta este Visiniu, dar dupa cum vedeti este foarte inchisa. Oricum ar fi, mie nuanta asta imi place mult si din ce am vazut aveau mai multe nuante de oferit cei de la Mega. Nu la fel de multe ca cele de pe site-ul Melkior, dar suficiente cat sa va faceti o idee despre produs.

Eu dupa oja folosesc intotdeauna acest top-coat de la Flormar, descoperit intamplator, dar care isi face treaba super bine, este responsabil de stralucirea aceea de gel  de pe unghiile mele si pe care nu am nici o intentie sa il schimb. Mai am vreo cateva top coat-uri dar care nu sunt nici pe departe satisfacatoare.

M-as bucura daca va ajuta articolul acesta iar daca mai aveti si voi recomandari de lacuri sau tratamente pentru unghii nu ezitati sa mi le lasati in comentarii.

Pups


If you liked my article…

You can subscribe to my newsletter and you’ll receive the latest fashion ideas, style tips, book recommendations, home & deco inspiration and interesting stories right in your inbox!

Yes, I’ll subscribe!

Follow me on  Facebook  for more inspiring ideas and news!

Follow my blog with Bloglovin

1 COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.