Saptamana trecuta a avut loc Silk Garden Party, eveniment prin care designerul Laura Hincu a sarbatorit un an de LH Silk Essentials si lansarea celei mai noi colectii. Laura iubeste matasea si croiurile simple, astfel ca cele 2 se imbina perfect in proiectul Silk Essentials – piese versatile, interpretate minimalist si realizate exclusiv din matase produsa in Italia.

Laura creaza de obicei personalizat si custom made, adica Private Fashioning.  Prin Silk Essentials si-a dorit sa ofere colectii ready to wear, atat pentru zona de business – office, cat si pentru petreceri, piese lejere si usor de purtat. Noutatea acestui sezon o reprezinta sectiunea Reversible Double Face Dress, adica rochii din matase care pot fi purtate pe ambele fete.

Desi ne asteptam la o prezentare de moda, Laura a optat sa imbrace multe din vedetele invitate la eveniment in piese din noua colectie, asa ca le puteti vedea in galerie.

Eu am purtat o rochie creata de mine acum 6 ani care imi place acum la fel de mult ca si atunci. Este inca o dovada ca stilul nu tine cont de trenduri si ca nu se demodeaza niciodata.  🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.