Pana de curand nu prea am acordat atentie brandurilor pe care le folosesc, ci mai degraba produselor. Rareori caut un anume brand, ci mai degraba solutii care sa imi satisfaca nevoile. Sunt tot timpul dispusa sa incerc ceva nou daca mi se pare ca mi s-ar potrivi si nu sunt fan-ul vreunei marci anume. Asta este valabil nu doar in cazul produselor cosmetice, dar si cand vine vorba de haine, mancare, electronice sau orice alt produs la care v-ati putea gandi.

Insa, cand a trebuit sa aleg un brand de cosmetice care sa imi fie partener la evenimentul de lansare a brandului meu din toamna asta, primul nume care mi-a venit in minte a fost AVON. Desi folosesc tot felul de produse de la diversi producatori, mi-am dat seama rapid ca brandul pe care il cunosc cel mai bine este AVON si asta pentru ca de 15 ani nu mi-a lipsit niciodata din trusa de cosmetice. Si ca sa nu va indoiti de sinceritatea mea, am adunat laolalta toate produsele pe care le detin in momentul asta.

Pana si eu am fost uluita de rezultat…:))

Nu o sa fiu ipocrita si sa spun ca este cel mai bun, dar faptul ca de atatia ani este singura prezenta constanta din trusa de cosmetice, faptul ca de atatia ani a reusit sa ma surprinda astfel incat sa cumpar noi si noi produse, mi se pare o performanta notabila si demna de impartasit. 🙂

Am inceput sa folosesc Avon in facultate, cand prietena mea a devenit reprezentant si noi celelalte cumparatoare fidele. Pe vremea aia ne intalneam des la cafea si de fiecare data cand trebuia sa ridice  ea comanda, mergeam impreuna la AVON ca sa o ajutam si apoi imparteam bucuroase produsele la cafenea. 15 ani mai tarziu, prietena mea este inca reprezentant si noi inca cumparatoare fidele :)), dar adevarul e ca nu cumparam pentru ca este ea reprezentant, ci pentru ca Avon ne-a surprins de multe ori cu produse bune la preturi foarte bune. Cumva, marca asta a reusit sa se reinventeze de-a lungul timpului si sa ofere produse de calitate asemanatoare cu unele mult mai bine cotate, dar mentinand in schimb niste preturi imbatabile.

Avon este in top 5 cele mai bune companii de cosmetice din lume, iar in Romania ocupa locul 1.  Rezultatele astea sunt obtinute prin munca si mai ales increderea reprezentatilor din toata lumea, oameni care folosesc Avon si recomanda Avon, fix ca prietena mea. Ca si companie, au un model de business de la care ai ce invata, un departament de marketing care nu doarme deloc si asta se vede in cresterea imaginii la nivel international. Vedete locale sau internationale si-au asociat numele cu diverse produse, sunt prezenti la evenimente, sustin cauze in care cred si muncesc sa duca mai departe o idee mareata:

Beauty for a Purpose!

Beauty is the journey, empowerment is the destination

Beauty empowers women to empower others.

5 produse AVON pe care le recomand

In cei 15 ani e relatie cu Avon, am incercat produse pe care le-am iubit si produse care nu m-au impresionat, dar pe cele pe care le-am iubit le folosesc chiar si azi. Va las 5 produse despre care nu am nici un dubiu, care mi-au oferit exact ce au promis si cu care ma impac super bine. 

Primul produs pe care il recomand oricui, si care nu mi-a lipsit o data de cand s-a lansat (adica de ani buni) este Supershock Volume Mascara. Folosesc de obicei 2-3 mascara in acelasi timp (de alungire, volum), dar de fiecare data, ultima tusa o dau cu acest Supershock Volume. Separa genele ca nici unul si nu de putine ori am fost intrebata daca am gene false. N-am. Am Supershock :).

avon supershock mascara theurbandiva blog

Creionul retractabil pentru ochi in nuanta Blackest Black este o prezenta constanta atat in trusa mea, cat si a mamei, care intra in “fibrilatii” daca vede ca i se termina creionul. Rezista bine pe ochi (eu pun intotdeauna si un fard negru peste pentru fixare) si foarte important, nu trebuie sa il ascuti. La fel de bune sunt si cele pentru buze.

creion ochi  retractabil avon theurbandiva blog

Perlele iluminatoare si cele bronzante sunt exact ce trebuie pentru nuantare delicata. Eu pe cele iluminatoare le folosesc ca fard de obraz si nu mi se pare ca am nevoie de mai mult.

Un produs care imi place teribil este Contour Duo, acela cu 2 nuante. Este  ceea ce folosesc eu pentru conturare de ceva timp si sunt super multumita de el.

Nu de mult am inceput sa folosesc pudră mark. cu minerale. Ei spun ca e un fond de ten pudra, eu va spun sincer ca il folosesc ca pudra, peste fondul de ten. Nu stiu daca o fi bine sau rau (sa spuna specialistii), dar rezultatul e fain si nu, nu imi simt tenul incarcat si surprinzator, nici uscat.

Va mai las un produs pe care nu il am inca dar l-am incercat si mi-a placut muuuult. Rujul True Color Perfectly Matte chiar e matasos si rezistent.

Eu cred ca majoritatea femeilor din mediul urban au folosit macar o data in viata AVON, asa ca ladies, chiar va rog sa va lasati in zona de comentarii parerile despre ei, despre experientele placute sau neplacute, despre produsele care v-au placut si cele care nu.

Weekend fain si look de diva! 🙂

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.