Exista tinute simpatice, exista tinute confortabile, exista tinute sexy si exista acel tip de tinuta care le are pe toate… dar in doze optime. Cam asa am simtit eu cand mi-a iesit combinatia asta colorata care m-a facut sa ma simt instant bine dispusa, energica si cool.  Ma ajuta si faptul ca e roz…v-am spus ca intre mine si roz este o relatie speciala bazata pe iubire eterna. 🙂

Modelul pantalonilor nu e chiar un clasic, volanul amplasat atat de bine te face sa crezi ca ar putea fi o fusta foarte scurta iar talia inalta imi echilibreaza frumos silueta. I-am descoperit la ZARA si i-am luat fara sa ma gandesc prea mult.

Camasa este “achizitionata” din dulapul sotului. Spre bucuria mea, cu ceva timp in urma  a scos din dulap vreo 15 camasi anuntandu-ma ca renunta la ele…ba ca are prea multe, ba ca nu ii mai vin…Inainte sa le faca pachet, am aruncat si eu o privire si am descoperit vreo 6-7 care imi vin de minune. S-ul lui cambrat e tocmai bun pentru mine, asa ca probabil nu imi voi mai cumpara camasi o perioada destul de lunga, in schimb am materie prima pentru tot felul de proiecte de restilizare. Va sugerez sa mai deschideti si dulapul domnului din cand in cand si macar sa imprumutati daca nu sa vi le insusiti de tot.  Cat timp camasile largi raman in trend, dulapul lui reprezinta o sursa de comori free. 

Camasa asta roz a primit din partea mea un update, cu un mic proiect DIY. Perlele de pe guler sunt cusute de mine si e un detaliu dragut care o duce din pink gentleman in urban lady.:)  Perle gasiti cam pe la orice mercerie, asa ca nu ezitati sa va jucati putin cu acul si ata. Tot in aceeasi idee, puteti coase cateva petice brodate. Gasiti modele frumoase atat la mercerii cat si la branduri in mall. Bershka are unele simpatice, iar pe cele florale sigur le-ati observat in magazine inca din primavara.

Am ales geanta portocalie Musette si pantofii cu toc rosu de la Hotstepper pentru un plus de culoare care sa faca tinuta si mai speciala. Puteam sa aleg ceva mai neutru, dar ar fi scazut efectul dat de combinatia de culori. Pantofii au clipsuri detasabile din piele SASHaccessories ce contin culorile tinutei si leaga intreaga paleta coloristica iar cerceii cu agate preiau culoarea pantalonilor.

Puteti purta aceeasi tinuta si cu o pereche de tenesi. Va fi cool si confortabila dar probabil nu la fel de sexy. 🙂

Ladies, sper sa va inspire sa purtati culori macar inca cateva zile, pana cand toamna pune stapanire pe noi si trecem usor la palete coloristice ceva mai inchise.

Gia

Foto: Cris Petcu

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

Leave a Reply