Ce inseamna “Bride Stylist”?

gia_nunta1

The ‘Bride Image Consultant‘ or ‘Bride Stylist‘ Service is mostly dedicated to Romanian future brides, so, for a better understanding of this service’s details, the rest of this text will be in Romanian.  Thank you for understanding to all my international readers.

Serviciul de Consultanta de Imagine si Stil pentru Mirese

Dacă ești pentru prima dată pe blogul meu, trebuie să știi că înainte de a lansa “theUrbanDiva”, pentru aproape 10 ani, am creat rochii de mireasă și de seară. M-am format în aproape 19 de ani, am transformat o pasiune într-o meserie, un vis în realitate, o schiță într-o rochie frumoasă. Am crescut în lumea nunților, mi-am petrecut copilăria printre materiale prețioase, am privit fascinată în atelierul părinților mei cum lua naștere o rochie pentru o viitoare mireasă și m-am jucat de-a croitoria de când eram prea mică să înțeleg că acesta îmi e destinul. Nu m-am putut îndepărta de această lume, astfel că de la 19 ani am început să mă implic activ în designul și fabricarea rochiilor de mireasă, dar și a accesoriilor. Experiența acumulată m-a învățat multe, de la croi la materiale, de la siluete, la ce se potrivește și cui, de la a fi un bun ascultător pentru mirese, la a le sfătui cu drag, de multe ori depășind tema rochiei de mireasă. Am îmbrăcat mii de mirese, le-am consiliat și le-am ajutat să își aleagă cea mai potrivită rochie pentru stilul și silueta lor.

gia_atelier

gia_Pasarela 2009

Prin 2009, la festivalul Pasarela…

Mai multe despre mine poți citi aici.

Dacă îți dorești să faci cea mai bună alegere în privința rochiei de mireasă, dacă îți dorești să fii sigură că imaginea ta este în concordanță cu ceea ce ai visat, cu tema nunții sau locația, atunci poți avea încredere că serviciile de consultant de imagine și stil sunt ceea ce ai nevoie pentru a fi mireasa care te-ai visat.

De multe ori, alegerea rochiei de mireasă este influențată și de părerea prietenilor și familiei, care nu au cele mai bune cunoștinte în domeniu și aleg pentru tine ceea ce le place lor. Deși recomand mireselor să nu fie singure la probe, le spun totuși să limiteze numărul participanților pentru că multitudinea de păreri le va confuziona și nu vor putea să își asculte instinctul. Asta îți recomand și ție. Ca și consultant de imagine și stil, datoria mea este să mă asigur ca tu, Mireasa, ești cea care face alegerea, că părerile și stilul tău sunt ceea ce contează și că rochia pe care o alegi este perfectă pentru TINE. Perfectă nu doar ca stil, perfectă ca și croi, finisată așa cum trebuie, cu atenția la detalii atât de necesară în acest domeniu.

Pentru că experiența îmi permite să spun că acum cunosc o rochie de mireasă din toate punctele de vedere, că știu cum ar trebui să arate pe tine, că pot recunoaște imediat dacă ceva este în neregulă cu croiul sau la aplicarea broderiei, că îți pot spune imediat dacă lungimea bustului este cea potrivită pentru tine, dacă cupa este prea mare, prea mică sau prea înaltă, că lungimea fustei este corectă, ce să faci să nu te împiedici, cum să mergi, cum să verifici dacă totul este perfect, fii sigură că prezența mea lângă tine îți garantează că nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Am împărțit serviciile mele în 3 categorii, astfel încat să acopere toate nevoile tale și să îți dea posibilitatea să alegi varianta care te avantajează cel mai mult.

Evaluare Stilistică & Consultanță de Imagine

Personal Shopper

Consultanta Rapida online

fit-on-the-fly-flourish-divider1-1024x96

Clientele mele impartasesc din experienta lor…

Alexandra Constanda

fit-on-the-fly-flourish-divider1-1024x96

Raluca Dumitrescu

fit-on-the-fly-flourish-divider1-1024x96

Rodica Mihai

fit-on-the-fly-flourish-divider1-1024x96

Andreea Istrate

fit-on-the-fly-flourish-divider1-1024x96

Roxana Alexandru

fit-on-the-fly-flourish-divider1-1024x96

Andreea Raluca Gache

fit-on-the-fly-flourish-divider1-1024x96