Livrarea produselor se poate face prin curier rapid.

Transportul se face cu plata ramburs, iar costul transportului este de 16 lei pentru un colet, pentru locatiile acoperite de Fan Curier fara costuri suplimentare. Daca exista km exteriori, vom transmite costurile calculate de aplicatia Fan si stabili de comun acord cu clientul cea mai buna varianta.

Pentru comenzi mai mari de 260 lei, plata transportului este suportata de catre furnizor pentru locatiile acoperite de reteaua Fan Curier. Daca exista km exteriori,  vom transmite costurile suplimentare.

Livrare internationala prin DHL – Costurile sunt calculate in functie de tara,   dimensiuni si greutate colet. Trimite un mesaj la 0724395361 sau un email catre [email protected] cu adresa de livrare pentru a va  putea calcula costurile.

Livrarea comenzii dureaza 2-3 zile daca produsul se afla in stoc. Daca nu, va voi contacta dupa primirea comenzii pentru a va anunta data livrarii, dar in medie, dureaza intre 5 – 10 zile lucratoare, in functie de volumul comenzilor. De cele mai multe ori, produsele intra in fabricatie dupa plasarea comenzii si fiecare produs se realizeaza cu multa grija, pentru a ma asigura ca aduce bucurie persoanei care il primeste.

Stiu ca asteptarea este lunga cand abia astepti sa porti un lucru de care te-ai indragostit, dar promit sa merite! 🙂

 


Daca nu sunteti multumiti de produs, il puteti returna in termen de 14 zile de la primirea lui, conform O.U.G 34/2014. Trimiteti un mail in care sa ma anuntati decizia dvs.

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si in ambalajul original. Il puteti returna prin aceeasi modalitate in care v-a fost transmis  (FAN curier rapid). Returul este GRATUIT pentru produsele din categoria: ROCHII, FUSTE, JACHETE. Plata transportului retur va fi suportata de catre dvs. pentru produsele din celelalte categorii.

In termen de maxim 14 zile de la primirea produselor de catre vanzator, banii va vor fi returnati.