Shopping in Dulap – styling personal cu hainele din garderoba ta

Shopping in dulap este un serviciu aparut  la cererea publicului, in urma unui eveniment in care am vorbit despre necesitatea evaluarii propriei garderobe, macar de 2 ori pe an si de recombinarea diferitelor piese intr-o maniera eficienta, pe baza unor reguli de stil si adaptata bineinteles nevoilor personale.  Am fost surprinsa insa  sa mi se ceara introducerea acestui serviciu, pentru ca evaluarea si mai ales combinarea pieselor creativ se dovedeste a fi mai complicata decat pare.

80% din garderoba ta reprezinta bani cheltuiti degeaba

Este deja un fapt ca femeile utilizeaza cam 20-30% din garderoba, ca au piese ce zac de ani de zile prin fundul dulapului si de care au si uitat. La fel de bine, este stiut ca trendurile dispar dar si reapar, ca atunci cand cumperi inteligent iti poti folosi hainele foarte multi ani si ca poti descoperi cu stupoare ca ai deja in dulap tot ce ai nevoie. Poate ce lipseste este o mica doza de curaj, cateva informatii care sa faca lumina la propriu si la figurat in garderoba, astfel incat sa deschizi dulapul dimineata si sa stii exact ce trebuie sa imbraci. 

Eu nu sunt adepta schimbarilor totale de garderoba, nici a adoptarii unui stil diametral opus, caci cred mai degraba in evolutie, maturizare si in adaptarea constanta la silueta si nevoile actuale. 

Fa mai mult cu ceea ce detii deja

Sesiunea de Shopping in Dulap vine ca o completare perfecta a raportului personalizat,  daca ai trecut deja prin Feng Shui Fashion Styling. O data ce ai aflat ce silueta ai, paleta ta cromatica, stiluri si idei de tinute potrivite tie, culorile de care ai nevoie in anumite situatii si care te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele (pe baza analizei coloanelor destinului, realizata de un expert feng shui), in cadrul sesiunii de Shopping in Dulap vei invata sa iti folosesti la maxim garderoba pe care o detii deja. 

Desi cred ca daca vrei sa obtii un styling personal complet ar trebui sa incepi cu Feng Shui Fashion Styling si sa aplici mai apoi toate informatiile din raport in cadrul sesiunii de Shopping in Dulap, am gandit acest din urma serviciu astfel incat sa iti ofere un punct de plecare in ceea ce numesc eu garderoba versatila si fara batai de cap. Pentru ca nu poti discuta despre styling personal fara sa discuti despre tipul de silueta, ambele servicii contin incadrarea intr-o anumita tipologie sau alta, pe baza masuratorilor pe care le voi lua eu.  Asta face ca Shopping-ul in Dulap sa devina un serviciu extrem de util, chiar si achizitionat de sine statator. 

Inainte de a face shopping in magazine si a cheltui si mai multi bani, fa shopping la tine in dulap

Photo by Artem Bali from Pexels

La ce te ajuta Shopping-ul in Dulap:

 • afli ce ai deja dar si ce ai nevoie ca sa creezi o garderoba versatila, adaptata nevoilor actuale
 • afli ce tip de silueta ai si cum o pui in valoare
 • afli ce combini, cu ce, din ce ai deja 🙂
 • iti organizezi garderoba eficient pentru a nu ma trai momentul “nu am cu ce sa ma imbrac”
 • descoperi cat de multe poti face cu ce detii deja
 • descoperi idei de tinute si in ce ocazii sa le folosesti

Etape pentru un Shopping in Dulap eficient:

 • stabilim o zi in care sa ma primesti la tine acasa 
 • descoperim ce tip de silueta ai
 • scoatem tot din dulap si le impartim pe categorii
 • descoperim ce culori folosesti in mod instinctiv
 • dam deoparte ce nu mai are rost sa pastrezi
 • combinam piese pentru diverse tinute care sa “lucreze” in favoarea ta 

sau cere mai multe informatii printr-un email la [email protected]

Photo by bruce mars from Pexels

Sesiunea dureaza minim 2 ore.

Daca ai o prietena care s-ar bucura enorm daca ar primi o sesiune de Styling Personal de ziua ei, atunci Shopping in Dulap s-ar putea sa fie cel mai cool si neasteptat cadou pe care o sa il primeasca!

Vei primi din partea mea un voucher cadou cu numele ei, in format digital sau printat!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave