SERVICII

feng shui fashion styling gia bacioiu theurbandiva

Feng Shui + Personal Fashion Styling = LOVE

Feng Shui adauga styling-ului clasic ceva pretios: puterea de a folosi culoarea in avantajul tau, in functie de situatiile in care vrei sa fii sustinuta. 

Ai o intalnire de business? Coloanele destinului iti vor arata ce culoare sa porti ca sa fie una favorabila iar eu iti voi spune si cum sa o porti. 

Ai nevoie de un boost de creativitate? Culorile tale favorabile pentru creativitate vor fi dezvaluite de coloanele destinului. 

Vrei sa iti potentezi farmecul? Poarta culorile care te vor ajuta sa fii irezistibila. 

 

 

shopping in dulap theurbandiva personal styling

Shopping in Dulap – styling personal cu hainele din garderoba ta

Ideea asta a aparut in urma evenimentului Mami Next Level unde am vorbit publicului pentru prima data despre conceptul de Shopping in Dulap. Mamele au fost incantate de idee si mi-au propus sa duc conceptul mai departe.

80% din garderoba ta reprezinta bani cheltuiti degeaba

Este deja un fapt ca femeile utilizeaza cam 20-30% din garderoba, ca au piese ce zac de ani de zile prin fundul dulapului si de care au si uitat. La fel de bine, este stiut ca trendurile dispar dar si reapar, ca atunci cand cumperi inteligent iti poti folosi hainele foarte multi ani si ca poti descoperi cu stupoare ca ai deja in dulap tot ce ai nevoie.

Shoppingul in dulap este despre a face mai mult cu ceea ce detii deja, despre a utiliza la maxim garderoba si despre a cumpara inteligent, atunci cand ai nevoie.

 

 

Stilist Personal pentru Mirese Fericite!

Dacă îți dorești să faci cea mai bună alegere în privința rochiei de mireasă, dacă îți dorești să fii sigură că imaginea ta este în concordanță cu ceea ce ai visat, cu tema nunții sau locația, atunci poți avea încredere că serviciile de consultant de imagine și stil sunt ceea ce ai nevoie pentru a fi mireasa care te-ai visat.

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave