Povestea lor...

Woodstory e despre poze dragi transferate pe cuburi de lemn, lacuite in mai multe straturi, pentru a rezista trecerii timpului. Povestea lor a inceput in apropiere de Craciun, cand ne-am hotarat sa oferim familiei si prietenilor cadouri personalizate realizate de noi. Am ales sa transferam imagini de suflet pe cuburi de lemn, manual, cu mare grija si migala, realizand un cadou unic si simpatic tare. Mi-a placut mult ce a iesit, cei ce le-au primit au fost foarte incantati si m-au sustinut sa duc ideea aceasta mai departe.

Mie imi place sa imi pastrez pozele cat mai aproape, pentru ca ma inspira, ma motiveaza si imi aduc aminte de lucrurile importante. Le pastrez in clasicele rame, in colaje pe pereti, pe canvas, si mai nou pe cuburi.

Cuburile au dimens. 5x5cm, decorate cu fotografii transferate (2 pe fiecare cub), pictate in culori acrilice pe unele fete, altele au imprimate diverse modele. Toate fetele sunt protejate de un lac special, ce le confera un aspect satinat. Cuburile pot forma LOVE, numele cuiva drag sau se pot scrie cuvinte inspirationale. Tu alegi cum iti scrii povestea…

Pot fi un super cadou pentru bunici, parinti, prieteni, o marturie speciala la nunta sau botez. Pot fi o amintire a unui moment special si se poate scrie/imprima data respectiva. Pozele imprimate nu sunt perfecte, au un aer vintage, dar tocmai asta le face superbe si speciale.

Comanda si tu...

Pret/cub: 30 lei

Se pot comanda cate cuburi doresti. Timpul minim de livrare este de 5-6 zile lucratoare, in functie si de numarul de cuburi/comanda.

Cum comanzi…

Daca te-ai indragostit si tu de ele si ti le doresti,  trimite un mail la [email protected] cu urmatoarele detalii:

Numarul de cuburi comandate…

Pozele in atasament…

Ce iti doresti sa scrii pe ele…

Ce culori ai vrea sa folosim pe partile pictate…

Eu te voi contacta cu privire la termenul de livrare si vom stabili impreuna si alte detalii daca mai sunt necesare.

Abia astept sa iti descopar povestea!