Pe cand era Eri mititica, am gasit noi la H&M o paturica tricotata de 80/100 cm,  draguta foc, grosuta si tocmai buna de luat prin plimbari. Copilul a crescut, paturica nu :), dar pentru ca mi-a fost draga rau, nu am dat-o nimanui. Am regasit-o in dulap acum ceva timp si mi-am dat seama ca ar fi perfecta sa o transform in ceva. Am incercat chiar si o fusta petrecuta, dar este prea mica. In schimb, de un cardigan a fost tocmai buna.

Inainte si dupa

cardigan din paturica diy theurbandiva styele blog

V-am facut si un video super scurt ca sa vedeti cat de simplu a fost…

Cei 17 cm pe care ii masurati din varful acelui triunghi raman necusuti, formand un soi de maneca.

Imi place tare mult ce a iesit, tocmai pentru ca am reusit sa refolosesc un obiect drag mie, un obiect destinat initial copilului, pe care il voi putea purta eu ani buni si probabil ca atunci cand va creste il va purta si ea. 🙂

Ce altceva mai puteti folosi…

Eu am avut paturica asta mica. Poate aveti si voi una asemanatoare, poate chiar si mai mare. Daca in loc de cei 80 de cm din latime as fi avut sa zicem 100 – 120 cm, atunci cardiganul ar fi fost mai lung. Daca in loc de cei 100 de cm din lungime as fi avut 110 – 120 cm, atunci maneca ar fi fost putin mai lunga si partea din fata m-ar fi acoperit mai mult, deci puteti folosi si ceva putin mai mare.

Apoi, daca va pricepeti putin la tricotat sau aveti prin familie pe cineva care v-ar putea ajuta sa faceti un dreptunghi in dimensiunile de mai sus, transformarea lui in cardigan va fi super simpla.

Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa mi le lasati in sectiunea de comentarii si daca va incumetati sa il faceti, poate reveniti cu poze si feedback.

SaveSave

1 COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.