Juno este numele celei mai recente colectii Deco Box  si marcheaza debutul in zona corpurilor de iluminat al echipei formate din Liliana Stoica, Anda Stăncescu si mesterul Gheorghe Stoica. Pe Liliana (fondatoarea Deco Box) am cunoscut-o la scurt timp de la debutul blogului meu, i-am vizitat atelierul si ii stiu povestea. Ii cunosc pasiunea cu care a inceput drumul in domeniul designului de produs, pasiune pe care o simti chiar din motto-ul sau: Live Life In Bold Colors. 

Ne-am inspirat din diferitele stadii ale soarelui care influențează ritmul circadian și ne înzestrează cu un tumultum de sentimente, începând de la fiorii primilor zori ai zilei până la tainicul amurg. O putem asocia cu lumina călăuzitoare care deschide noi orizonturi, o sursă inepuizabilă de inspirație, imperceptibilă tuturor, motivul luminii difuze. Razele se întrezăresc prin fantele înguste dezvăluind textura lemnului masiv, o combinație între natură și designul modern.

Anda Stăncescu, Designer si Arhitect Deco-Box

Corpurile de iluminat marca Deco Box sunt menite sa creeze o atmosfera deosebita prin jocul de lumini si culori si mai putin sa lumineze camera. 🙂 Ele sunt in principal obiecte cu rol decorativ, doar ca spre deosebire de celelalte colectii Deco Box unde echipa de designeri miza in mod special pe efectul spectaculos al lemnului colorat, de data aceasta au adaugat si lumina pentru ca produsele lor sa prinda viata si pe parcursul noptii.  Cu Juno, Deco Box reuseste sa valorifice la maxim potentialul unui produs, lasandu-l sa straluceasca prin culoare ziua si prin lumina noaptea.  

Daca va plac produsele lor, va place sa investiti in #madeinro dar iubiti sa descoperiti o oferta buna, atunci urmariti Deco Box pe Facebook, pentru ca pe 27 iulie vor avea un eveniment de tip “ziua portilor deschise” la atelierul lor, unde veti gasi multe din produsele best sale la super discount, ba chiar si produse care nu au ajuns in magazinul online sau la Carturesti.

#sustinmadeinro #coolfindings

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.