Au trecut intr-o clipita… Tocmai ce am sarbatorit 7 ani de cand am semnat oficial ca ne vom imparti viata pentru totdeauna, ca ne vom iubi, ca vom imparti bucurii, ca ne vom sustine la tristete, ca vom sta pe aceeasi canapea la un film bun, ca ne vom face un ceai la raceala, ca ne vom bandaja ranile, ca vom imparti sarutarile, ca ne vom sterge lacrimile, ca ne vom ridica unul pe altul si ca asa,  mana in mana ne vom indrepta spre batranete.

Numaram azi 10 ani de iubire, 7 de casnicie si 4 de parinteala. Sa nu credeti ca au fost vreodata perfecti, dar au fost intotdeauna frumosi. I-am presarat cu de toate, si cu zambete si fericire, cateodata cu certuri si tristete, cu multe zile senine si uneori cu ploi torentiale. Pai ce relatie ar fi ea fara toate “anotimpurile”?! :))

Am crescut impreuna si acum o crestem pe Erica. Inca mai crestem si noi, caci eu nu cred ca ar trebui vreodata sa te opresti din “crescut”. Nici noi nu le stim pe toate, dar suntem “un proiect in continua dezvoltare”. 🙂

Azi nu ma lungesc, dar vroiam sa va arat pozele astea. Astept de 10 luni sa le postez si ii multumesc mult lui Mihnea de la inlowlight.ro pentru ele.

Asa suntem noi!

PS. La multi ani noua si multi ani frumosi si voua!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.