A trecut oleaca de timp de cand Untold ne-a zis “until we meet again”, insa inca mai simt energia fantastica si starea de bine cu care am plecat de acolo, stare de bine care a inceput sa se macine usor in cele nspe ore cat a durat drumul inapoi. :))

Cred ca am vazut poze, video-uri si mesaje sute de cand m-am intors si parca tot mai simt nevoia sa revad din cand in cand franturi din povestea Untold de anul acesta.

“Proiectul” Untold reprezinta pentru mine speranta si dovada ca tara asta poate…daca vrea. 🙂 Ma cuprinde mandria cand ma gandesc la mana aia de oameni care organizeaza fara repros un eveniment de asemenea proportii, de parca as fi actionar la festival. Dincolo de cifrele spectaculoase pe care le-a inregistrat, cu peste 370000 de participanti (depasind cu peste 100000 cifrele Tomorrowland intr-un weekend) si peste 45 milioane de euro atrasi in economia Clujului, UNTOLD a schimbat imaginea Romaniei. Se vorbeste la superlativ despre Cluj, Romania si romani, iar strainii pleaca acasa cu aceeasi energie cu care am plecat si eu, insa spre norocul lor, iau avionul si nu putini ajung mai repede acasa decat am ajuns eu. :))

Publicul Untold – “Best Crowd in The World”

Daca o sa vizionati interviurile cu artistii prezenti, o sa auziti de multe ori vorbindu-se despre publicul Untold ca fiind “best crowd in the world“. Lasand deoparte vorbele goale pe care unii artisti le rostesc cam peste tot, majoritatea afirma din suflet ca energia pe care o transmite publicul este de neimaginat si de nedescris in cuvinte. Pur si simplu trebuie sa o simti. Iar ca simplu participant, inghesuit pe stadion impreuna cu aproape 70000 de alte suflete, va pot confirma ca nimic nu se compara cu bucuria cu care se traieste si se canta muzica la Untold. “Piele de gaina” e putin spus…

Locul unde inveti sa traiesti doar clipa – Untold 

Sa traiesti in prezent este mai mult decat o recomandare din partea specialistilor. Sa fii prezent, sa te concentrezi pe  ACUM si nu pe “maine” sau pe “ieri”, a devenit un focus pentru generatia noastra. Incercam sa obtinem mindfulness in loc de “mind-fullness” prin tot felul de mijloace: yoga, meditatie, sport, samd. Daca vrei sa vezi cum e sa nu te gandesti la maine si sa traiesti cu adevarat AZI, atunci incearca un festival. 🙂 Pentru 4 zile, noi am trait in “bula” Untold si nu ne-am gandit nici o clipa la ce ne asteapta acasa. E pur si simplu terapie. :)))

Am cuprins in acest video cele mai frumoase momente pentru mine, artistii favoriti, lucruri si locuri faine, oameni simpatici si momente super dragute. Daca vreti sa vedeti cum a aratat Untold prin ochii mei, din multime sau de pe alei, click pe video.

Enjoy!


Daca iti place timpul petrecut pe blogul meu…

Sa stii ca eu ma bucur ca un copil la ciocolata cand primesc un semn de apreciere de la tine: like, share sau comentariu. ? Asa stiu si eu ca ti-a placut, iar tu intr-o secunda ,m-ai facut pe mine un pic mai fericita. Iti multumesc!  

Facebook: Urban Diva – by Gia

Instagram: urbandiva_styleblog

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.