Bounty Fair a ajuns la a 28-a editie si va asteapta in weekendul 23-24 septembrie 2017 la Casa Universitarilor Bucuresti (Dionisie Lupu 46) pentru o infuzie de design romanesc, asezonat cu produse gourmet, ateliere de creatie pentru adulti si copii si cu tombola Bounty Fair, cu premii pe loc, oferite de cateva dintre brandurile participante. Scopul organizatorilor este de a sarbatori designul romanesc, de a sustine producatorii autohtoni, totul intr-un loc special si in cadrul unui eveniment gandit astfel incat sa ofere o zi de relaxare in Bucuresti, o zi in care sa nu ai motive sa te plictisesti.

Bounty Fair din toamna aceasta va reuni peste 60 de artisti si branduri romanesti in gradina Casei Universitarilor si peste 10 ateliere dedicate copiilor peste 3 ani: pictura pe apa, olarit, marionete din sarma plusata , origami, pictura pe scoici , personalizare de tricouri, modelaj in lut si pictura pe ceramica, decorare rame foto.

Pentru ca este un eveniment gandit pentru intreaga familie, organizatorii propun si cateva ateliere de creatie pentru adulti. De exemplu, puteti invata sa confectionati bijuterii… Sau puteti invata sa va machiati de la echipa Yves Rocher.

Sambata vor veni in vizita cei de la Juxi Magic ce au pregatit de la ora 11:00 un spectacol interactiv vesel și colorat pentru copii, in timp ce parintii se pot relaxa in zona de hamace. 

Bounty Fair este despre design fain, mancare buna si relaxare totala! Deci daca nu ai idee ce sa faci in weekend, eu iti propun sa faci o vizita la Bounty Fair…

Foto: Bounty Fair

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.