Asa imi place vara si asa de greu ma despart de ea de nu va zic… Cu tot cu ale ei 34 de grade. 😉

gia_rochie alba brodata cercei ciucuri theurbandiva style blog

La fel de greu imi vine si sa renunt la tinutele de vara, asa ca trag de ele cat pot. Mai pun un pulover, mai adaug o geaca, mai pe la pranz le scot…Ba imi este cald, ba imi este frig, ba iau plasa dimineata cand vad soarele pe cer si ma trec fiori in momentul in care pasesc afara.  Cam asa cred eu ca e si pentru voi zilele astea, asa ca va las spre inspiratie tinuta asta lejera, perfecta pentru trecerea de la vara la toamna. (Sa dea Sfintii sa fie toamna lunga si calduroasa 🙂 )

Rochia asta a fost purtata cu sandale si pana la pantofi cu toc. Stiti ca am obsesie pentru hainele versatile, asa ca este exemplul perfect de rochie buna la aproape orice. Pentru parc a mers perfect cu tenisii metalizati de la ZARA Girls. Apropo de Zara, va recomand sa va uitati si pe la Girls, pentru ca gasiti niste pantofi super draguti acolo si au marimi pana la 39 parca. Eu am mai multe perechi de la Girls decat de la ZARA Ladies.

Geaca denim o pot considera deja vintage si are atat de multi ani incat nu imi mai aduc aminte sa va spun. De prin tineretile mele o am, arata impecabil si m-am bucurat sa o mai scot la lumina (eu pastrez haine cu anii si nu renunt la ele decat daca se uzeaza sau chiar nu imi plac, contrat recomandarilor si asteptarilor altora). Pin-urile o fac mai haioasa si chiar mai de actualitate. Gasiti prin mall-uri o gramada. Puteti face abuz de pin-uri (brose mai mari sau mai mici) ca sa transformati o geaca simpla si garantez ca va arata super cool.

Daca sunteti minione ca mine si lungimea gecii depaseste cu o palma talia, atunci ar fi super indicat sa o marcati printr-o curea, cordon, ceva… Altfel, as fi parut mai mica si ceva mai dolofana.

Cerceii cu ciucuri detasabili sunt SASHaccessories – adica #byme. :).

Zona asta de fantani din oraselul copiilor este FANTASTICAAAAA!

Apropo, voi ce purtati zilele astea? 


Foto: Photographa Cris Petcu

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.