Cred ca sunt vreo 4 luni (nici eu nu mai stiu exact) de cand am hotarat sa incep o cura de 3 luni cu un produs revolutionar de infrumusetare, un nutricosmetic sub forma de pulbere. Beauty Help este el si va dadeam mai multe detalii atunci, intr-un articol scris la inceputul curei. Nu as vrea sa repet informatiile de acolo legat de ce contine si de ce mi-a atras atentia, dar va invit sa il cititi AICI pe acela, chiar inainte de a continua lectura articolului de azi.


L-ati citit, da? 🙂

Intre timp am terminat 3 recipiente de Beauty Help si azi tragem linie si observam rezultatele.

Cele mai arzatoare dorinte ale mele erau….

  • imbunatatirea aspectului tenului, care era uscat, sensibil si se exfolia

  • unghii mai sanatoase, pentru ca se exfoliau si se rupeau foarte repede

  • eliminarea rosetii din zona nas-pomete

  • par mai des si mai viguros

  • eliminarea ridurilor din jurul ochilor si reducerea cearcanelor

Tenul si unghiile mele inainte de inceperea curei…

Ca sa fiu sincera, problemele mele erau mai putin vizibile decat ale altora. Sigur, tenul era uscat, dar mai mult eu stiam asta si lupta mea de zi cu zi ca sa il hidratez astfel incat sa nu se exfolieze, lucru care era cel mai vizibil cand ma machiam. Unghiile aratau ingrozitor, dar nu prea le lasam sa se vada pentru ca le dadeam cu oja. Poza cu unghiile este facuta dupa ce am sters lacul.

Eu dupa 3 luni de tratament… Cam cati ani imi dati? 🙂

V-am pregatit acest video in care va povestesc mai multe despre Beauty Help si cel mai important, despre efectele pe care eu le-am resimtit. Nu dati cu pietre legat de prestanta mea in rolul de vorbitor…invat…greu 🙂

In concluzie, nu m-am transformat in 3 luni in vreo tanara de 20 de ani cu un ten perfect, dar rezultatele exista, se vad si mai ales se simt. Tenul este in sfarsit hidratat, unghiile nu se mai exfoliaza, roseata a disparut si ridurile au fost estompate. Eu zic ca e bine dupa doar 3 luni.

Nu uitati ca despre toate beneficiile pe care le promite Beauty Help, ce contine si de ce este un produs revolutionar v-am povestit pe larg AICI

Voua cum vi se pare? Ati incercat pana acum Beauty Help si ce rezultate ati avut? Daca nu, v-ar tenta un nutricosmetic? 

Pups,

Gia

SaveSave

SaveSave

1 COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.