Cred ca cei aproape 37 de ani pe care ii am m-au facut sa imi depasesc temerile, sa trec peste frustrarile corpului imperfect si sa ma accept asa cum am venit eu pe lumea asta: cu nasul mare… dar in rest, o perfecta. :)))) Mi-am luat doza de bullying in scoala pe tema asta, am plans amar pentru ca nu m-a facut mama cu nasul mic si delicat, am vrut sa il operez si intr-un final am invatat…sa ma machiez.

Tot cei 37 de ani m-au invatat ca e ok sa ies in lume si nemachiata, dar ca ma simt eu mult mai bine ceva mai aranjata. O sa ma vedeti in video-ul asta scurt nemachiata si purtandu-mi cei 37 de ani cu mandrie. Am zile in care stralucesc cu doar o crema pe fata si zile in care trebuie sa depun ceva mai mult efort ca sa ies din casa. Oh well, beauty is a bitch :))))!

Video-ul asta l-am facut gandidu-ma ca mai sunt femei pe care nu le-a ajutat genetica si or vrea sa se ajute singure cu o tehnica simpla de conturare a nasului pe care am invatat-o de la un make-up artist.

Nu-s vreo experta in machiaj, insa aceasta este tehnica pe care eu o folosesc pentru a face nasul sa para mai mic, macar in ochii mei, daca nu si in ai celorlalti. Zic sa nu ne mai lungim si sa trecem la vizionat. Daca va place si va ajuta, lasa-ti un mesaj in comentarii, ca sa stiu si eu ca am ajutat pe cineva. Daca aveti si alte idei de impartasit, pls share. Daca nu aveti ceva frumos de spus, mai bine nu scrieti nimic. :)))))

FOTO: freepik.com


Daca iti place timpul petrecut pe blogul meu…

Sa stii ca eu ma bucur ca un copil la ciocolata cand primesc un semn de apreciere de la tine: like, share sau comentariu. 🙂 Asa stiu si eu ca ti-a placut, iar tu intr-o secunda ,m-ai facut pe mine un pic mai fericita. Iti multumesc!  

Facebook: Urban Diva – by Gia

Instagram: urbandiva_styleblog

Follow my blog with Bloglovin

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.