Rutina mea de machiaj de zi este determinata in primul rand de cat de putin timp am la dispozitie sau cat de mult sunt in intarziere. :)) In general, dureaza 10 minute, daca ma lafai, chiar 15, iar daca sunt in maxima intarziere, cam 5 minute. Machiajul pe care vi-l prezint in video dureaza undeva intre 10-12 minute, desi video-ul asta o sa dureze mai mult, ca stiti cum sunt, m-am luat cu vorba si cu explicatiile.

PS1. Nu ma dau vreun make-up artist, dar ma descurc binisor la capitolul acesta, asa ca daca va inspira, ma bucur sa impartasesc cu voi “secretele” mele.

PS2. Nu uitati sa apasati butonul de 1080p HD din playerul youtube ca sa imi vedeti clar si fata de dinainte de makeup. 🙂


Daca iti place timpul petrecut pe blogul meu…

Sa stii ca eu ma bucur ca un copil la ciocolata cand primesc un semn de apreciere de la tine: like, share sau comentariu. 🙂 Asa stiu si eu ca ti-a placut, iar tu intr-o secunda ,m-ai facut pe mine un pic mai fericita. Iti multumesc!  

Facebook: Urban Diva – by Gia

Instagram: urbandiva_styleblog

Follow my blog with Bloglovin

4 COMMENTS

  1. Imi place ce tehnica de make-up folosesti, adica imi place ca te misti repede..la mine cel putin dureaza minim 20 de minute (si asta cand ma grabesc)…oricum, nu trebuie sa te machiezi ca sa fii decenta, adica ai un ten curat din cate am vazut..ai putea doar sa-ti dai cu putin fond de ten si un pic de ruj, ca sa nu mai ramai mereu in pana de timp :))

  2. Bună. Ma uit zilnic la tutorialul de make up, îmi doresc să îmi fac și eu codita la ochi dar nu îmi iese?

    • Si eu am exersat ceva ca sa imi iasa, dar eu zic ca daca primul lucru pe care il faci sunt liniile ascendente ce dau inaltimea si directia coditei, dupa pur si simplu incepi sa unesti puncte de la mijlocul liniei genelor si pana spre coltul coditei. Umpli apoi putin cate putin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.