Cu ceva timp in urma mi s-a recomandat sa folosesc din cand in cand cate o masca de peeling si una hidratanta pentru tenul meu vesnic “insetat”. Bineinteles ca nu am alergat in primul magazin ca sa imi iau, ci am zis ca voi face un research asupra celor mai bune optiuni pentru mine si apoi ma duc. Ei bine, trecu timpul si am uitat si de research si de masca, pana cand, la o cumparatura de dimineata prin supermarket, imi iese in cale un stand cu niste masti Garnier. Citesc eu ce promit sa faca fiecare si o aleg pe aceasta, Moisture + Aqua Bomb, adica o masca super hidratanta revitalizanta. Pentru mine tot ce incepe cu intens si se termina cu hidratare ma face curioasa si interesata.

A mai stat saraca masca in dulap inca vreo 2 saptamani pana cand mi-am facut timp sa o folosesc. Acum cu toata sinceritatea va recomand sa o folositi cand sunteti singure acasa si absolut sigure ca  nu are cum sa va surpinda cineva in cele 15 minute in care trebuie sa stati cu masca – servetel pe fata. Nu arati nicicum simpatic, ci de speriat cu servetelul lipit de fata si gauri in zonele esentiale. 🙂 Daca m-ar fi surprins fiica mea ar fi fugit socata si in lacrimi. Iubitul in schimb s-ar putea sa va ocoleasca zilele urmatoare pana uita saracul imaginea.

masca rehidratare Garnier review theurbandiva style blog

Garnier promite ca masca asta reprezinta echivalentul a unei saptamani de folosire a serului hidratant, calculat la media de glicerina continuta  de crema de zi Garnier Essentials. Contine pe langa serul hidratant, acid hialuronic si extract de rodie.

Dupa ce ti-o asezi pe fata comform instructiunilor, senzatia ce incepe sa se simta in mod distinct este cea de racorire, ea persistand pana la finalul celor 15 minute. Dupa ce iti dai jos masca, ce mi s-a parut foarte dragut a fost ca pielea mi s-a incalzit un pic, iar senzatia era foarte placuta.

Cum se simte pielea… 

Pielea chiar se simte mai hidratata si cumva mai radianta, mult mai mult decat daca ai folosi o crema, dar mai putin decat un tratament specializat la salon. Chiar si asa, este o optiune buna pentru acasa, nu pare cea mai buna masca de pe piata, dar are totusi un raport calitate/pret bun.If you liked my article…

You can share it with friends and subscribe to my newsletter to receive the latest fashion ideas, style tips, book recommendations, home & deco inspiration and interesting stories right in your inbox!

Yes, I’ll subscribe!

Follow me on  Facebook  for more inspiring ideas and news!

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.