Am descoperit buclele in stilul anilor ’20 cand am fost invitata la o nunta Great Gatsby si aveam nevoie de o coafura in acelasi stil cu tinuta. Cred ca mi-am petrecut ore in sir vizionand tutoriale  pe youtube ca sa gasesc cea mai simpla metoda de aplicat acasa, in cel mai scurt timp si cu cele mai bune rezultate.

Pe vremea aceea aveam parul lung si imi propusesem sa il prind astfel incat sa para mai scurt. Nici nu ma stiu din cate videouri m-am inspirat, dar am ajuns la metoda asta pe care o gasiti prezentata in video, metoda pe care o folosesc de ani buni deja, mai ales de cand am decis sa imi scurtez parul (tot acasa :)) ) si tot procesul a devenit mai simplu si mai rapid. Coafura asta a devenit un soi de “look statement” pentru mine, caci m-am obisnuit sa imi port parul asa, mai ales ca dureaza cateva minute sa mi-l aranjez si par tot timpul ca abia m-a intors de la salon. 😉

Va multumesc pentru vizionare! Sper sa va placa si sa va ajute daca vreti sa adoptati si voi acelasi stil.


Daca iti place timpul petrecut pe blogul meu…

Sa stii ca eu ma bucur ca un copil la ciocolata cand primesc un semn de apreciere de la tine: like, share sau comentariu. 🙂 Asa stiu si eu ca ti-a placut, iar tu intr-o secunda ,m-ai facut pe mine un pic mai fericita. Iti multumesc!  

Facebook: Urban Diva – by Gia

Instagram: urbandiva_styleblog

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.