Daca iti petreci timpul in online, daca lucrezi in marketing sau daca ai blog, atunci sigur esti familiarizat cu termenul de influencer. Bloggerii/vlogerii vor sa devina influenceri, iar marketerii vor sa devina prieteni cu ei.  🙂

Ei bine, ca sa fie toata lumea lamurita,

un influencer este o persoana care are puterea de a influenta o comunitate mare de oameni (pozitiv speram), de a-i inspira prin ideile si actiunile sale, de a-i motiva sa produca schimbari in viata lor.

O persoana cu sute de mii de followers in online devine influencer doar daca ceea ce face si spune influenteaza cu adevarat o buna parte a comunitatii sale iar 10 000 de followers ai unui influencer sunt clar mai importanti decat 100 000 ai unuia care nu e. Numarul de followers nu te face neaparat un influencer, dar  ideile tale extraodinare te pot transforma intr-unul. Influencerul stie ce vorbeste in domeniul in care activeaza,  este stapan pe sine, castiga increderea celor ce il urmaresc si astfel are puterea de a-i influenta. Avem multi bloggeri si vloggeri, dar oare cati dintre ei sunt si influenceri?

Anul acesta, pe 17 mai, la Digital Divas, influencerii si specialistii in marketing si comunicare dezbat cele mai noi tendinte si prezinta idei si studii de caz pentru cei care sunt deja prezenti sau vor sa se lanseze in publishing-ul online. Conferinta reprezinta o oportunitate pentru cei interesati sa descopere cateva din secretele celor ce au reusit, sa invete din experienta lor si sa cunoasca o multime de alti oameni ce le impartasesc pasiunile.

Printre speakeri ii regasim pe Matei Dima (BRomania) – il stiti din reclama Vodafone si pe fetele de la LikeOne, Cristina Lupu si Josephine Ciel.  Vloggeri pasionati, au mizat pe comedie si au castigat. Vin la Digital Divas sa ne impartaseasca mai multe din secretele succesului lor iar eu abia astept sa ii cunosc.

Stela Toderascu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania & Moldova) si Alexandra Chelu (Marketing Manager, Lenovo Romania) ne vor explica cum sa lucram cu brandurile si ne vor oferi mai multe informatii despre relatia branduri – influenceri.

Un alt discurs pe care il astept cu mare interes este cel al lui Robert Katai, Content Marketing Strategist la Bannersnack si blogger pe robertkatai.com . Daca lucrezi in domeniu, Robert are multe idei despre cum sa creezi continut valoros iar cand vine vorba de Instagram, am putea spune ca este cel mai bun specialist in aceasta platforma din Romania. Daca vreti sa aflati totul despre cum sa cresti frumos in Instagram, atunci Instagramology ar trebui sa fie pe lista voastra de bloguri de citit.

Am peste 2 ani de blogging si editia din acest an Digital Divas este deja a 3-a la care particip. Nu a fost an in care sa nu fi plecat acasa cu informatii utile, in care sa nu fi invatat cate ceva din experienta speakerilor, idei pe care sa le aplic si eu in activitatea mea. Pentru ca este un eveniment care mi-a placut de la prima editie, de anul trecut sunt si blogger ambasador al evenimentului, asa ca voi fi prezenta pe tot parcursul evenimentului si voi incerca sa extrag cele mai faine idei pe care sa vi le transmit si voua mai apoi.

Dupa conferinta va avea loc si Gala Digital Divas, unde vor fi premiate cele mai importante proiecte si bloguri de fashion si beauty. Daca nu puteti participa la eveniment, nu uitati ca puteti urmari live pe digitaldivas.ro sesiunile de prezentari și Gala Digital Divas Awards 2017.

Pe mine ma gasiti acolo de pe la ora 13, asa ca daca ma vedeti si doriti sa ne cunoastem, nu ezitati sa ma trageti de maneca. 🙂

Va astept cu drag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.