Intro: N-are treaba cu subiectul, dar sunt mandra sa va anunt intrarea in randul vloggerilor.       Nu o sa ma vedeti dintr-o data vorbind doar pe camera, dar acesta este un proiect care merita facut asa. Mi-am luat inima in dinti, am baut un ceai calmant inainte si am filmat. Ce a iesit, vedeti putin mai jos. 🙂 (Cu mila, e doar primul episod.)

“Vlog pentru mirese fericite” este o idee ce nu imi da pace de luni bune, dar ma bucur ca in sfarsit va pot prezenta primul episod.  Scopul meu este  ca prin acest vlog sa va ofer din experienta mea  sfaturi si idei ce va vor ajuta in alegerea rochiei de mireasa. Totodata, este si o oportunitate pentru voi de a vizita showroom-uri de rochii de mireasa si de a vedea colectiile, astfel ca va faceti o prima selectie chiar de aici, de pe blog.

Pentru primul vlog am abordat tema rochiei pentru nunta in aer liber, pentru ca este o tendinta a mirilor in ultimii ani de a opta pentru acest gen de petrecere in sezonul de vara.

Va las sa descoperiti si rochiile Blossom Dress  si astept comentariile voastre legate fie de ce teme ati vrea sa abordez, fie pe ce anume ati vrea sa pun mai mult accentul, fie ce as putea sa imbunatatesc. Nu uitati, este un vlog pentru voi.

!! Asigurati-va ca este apasat butonul de HD din viewer-ul vostru.

Rochiile care mi-au placut cel mai mult din showroom:

PS: Daca esti viitoare mireasa si stii ca te-ai simti mai bine sfatuindu-te cu un specialist, nu uita ca ma poti contacta oricand. Iti las toate detaliile aici

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.