??

Am o veste mare azi! In parteneriat cu Complice, am creat un pachet de servicii dedicate mireselor si denumit sugestiv Sophisticated Bride  – ce cuprinde consultanta in alegerea rochiei de mireasa si  un atelier olfactiv privat, oferit de Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie.

Despre mine stiti deja (sper 🙂 ) ca am lucrat aproape 10 ani ca designer de rochii de mireasa si ca acum mi-am pus experienta si cunostintele in slujba miresei din rolul de bride stylist

Cum a intrat in joc Complice

Complice.ro este creator de emotii prin cadouri- experiente. Conceptul de cadou- experienta nu este nou, dar Oana Pascu, mintea creatoare din spatele Complice.ro,  il duce la nivelul urmator, prin pachete speciale, prin experiente inedite si dorinte implinite.

Semnarea acestui parteneriat cu cel mai bun creator de cadouri-experienta (in opinia mea) este o bucurie si o onoare pentru mine, scopul nostru declarat fiind de a ne asigura ca mireasa a facut cea mai buna alegere pentru ea, fara batai de cap si fara indoieli.

Ne dorim ca experienta organizarii nuntii si gasirii rochiei perfecte sa fie una memorabila, pentru ca stim ca in nici o zi si cu nici o alta ocazie o rochie nu va avea insemnatatea rochiei de mireasa,  in nici o zi si cu nici o alta ocazie imaginea nu va conta mai mult pentru o femeie ca in ziua nuntii sale.

De ce un asemenea cadou pentru mireasa?

Sunt mirese care s-au pregatit toata viata pentru momentul nuntii, altele simt deja presiunea alegerii unei singure rochii din mii de variante, unele cred ca stiu exact ce isi doresc iar altele poate nu au nici cea mai mica idee de unde sa inceapa. 

Indiferent in ce categorie s-ar afla mireasa, rochia de mireasa este intr-adevar cea mai importanta rochie din viata ei, pe care o va purta in cea mai speciala zi,  iar o alegere nefericita va insemna o mireasa nefericita. Ca femei si candva mirese, stim foarte bine cum se simte o mireasa, jongland cu liste si planuri, dar mai ales cum e sa fii nevoita sa alegi o singura rochie din mii de variante,  in concordanta cu silueta, tema nuntii, locatia si bugetul alocat.  

Sophisticated Bride este un cadou despre si pentru mirese

Daca stii ca o colega se casatoreste in cateva luni sau chiar la anul, atunci acest cadou din partea colegilor nu va fi uitat pe veci.      Sau poate sunteti nasi, surori sau prietene apropiate… sau poate chiar viitorul mire, ce isi doreste sa isi surprinda mireasa in cel mai original mod cu putinta. 

Seturile de masa, parfumurile,  cuvertura pentru pat si lenjeria intima sunt deja “outdated” ?, in schimb o asemenea experienta este mai mult decat un cadou memorabil, este un real ajutor pentru mireasa in cautarea rochiei perfecte.

 Daca iti doresti sa fii o zi magician si sa indeplinesti vise, atunci probabil ca un stilist specializat este cel mai neasteptat, util si surprinzator cadou pe care il poate primi mireasa.

Cea care va primi acest cadou se va bucura de:

  • Evaluare stilistica si consultanta de imagine cu mine,  singurul consultant de stil din Romania specializat pe imaginea mireselor. 
  • Tips & Tricks pentru organizarea nuntii fara batai de cap 
  • 3 sedinte de personal shopping a cate o ora fiecare
  • o incursiune privata in atelierul de parfumuri Luviane, al artistei parfumiere Iulia Victoria Neagoe, unde isi va creea propriul parfum din esentele favorite, parfum pe care il va primi in dar.

Detaliile complete ale pachetului Sophisticated Bride le gasesti…

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.