Poate v-au iesit si voua in cale barbatii vesnic indragostiti. Sper ca doar i-ati cunoscut in treacat si nu v-a legat viata prea mult de ei. 🙂 Barbatii vesnici indragostiti vin la pachet cu trairi intense si inimi frante, caci din pacate, asa cum stim cu totii, indragosteala aia sora cu nebunia de la inceput nu dureaza chiar atat de mult. La unii cateva luni, la unii putin peste un an, oricum ar fi, ea are o viata destul de scurta. Se duce indragosteala, se duce si relatia, caci ce sa-i faci, barbatul de acest gen se sperie cand simte ca scade intensitatea senzatiilor si incurca dragostea cu indragosteala.

Relatia este intensa la inceput, sunt siguri pe ei si stiu cum sa te vrajeasca, cum sa te faca sa te simti cea mai norocoasa fata de pe pamant. Ce-i drept, experienta te invata, iar ei nu duc nicicum lipsa de ea. 🙂

O sa-i vedeti burlaci convinsi sau chiar divortati dupa scurt timp. Casnicia trebuia si ea incercata, dar i-a pierit farmecul dupa scurt timp. Ceva legat de traiul in 2, impartitul aceleiasi locuinte, probleme ei, dorintele lui, cumva toata treaba asta a distrus intensitatea sentimentelor si frumusetea relatiei. Asa ca va cauta senzatiile tari din nou…si din nou.

Daca vreti doar o relatie intensa si nu cautati un partener de cursa lunga, atunci lasati-i sa va cucereasca. Va fi scurt si frumos, dar aveti grija sa nu va indragostiti voi. Se va lasa cu surprize neplacute si lacrimi multe.

Barbatii care iubesc dupa ce trece indragosteala sunt pentru mine barbatii adevarati. Sa stai langa o femeie cand abia te-ai indragostit e usor, dar sa o iubesti si dupa ani de zile arata cat esti de barbat. Sa o iubesti cand plange, sa o iubesti cand e bolnava, sa ii stai alaturi cand e distrusa sau deprimata, sa o sprijini, sa te implici activ in cresterea copiilor, sa fi acolo…la bine si la greu. Nu va fi usor, cateodata nici macar intens, dar o sa fie al naibii de frumos.

Relatiile adevarate sunt o provocare, dar e asa o liniste in suflet cand stii ca te asteapta cineva acasa.

Cateodata, chiar si rutina aia de care ne plangem e frumoasa, pentru ca desi uitam, ea reprezinta siguranta.

Pentru mine, dragostea adevarata incepe dupa ce se linisteste furtuna sentimentelor de la inceput, dupa ce te-ai certat, te-ai impacat si inca il mai doresti, dupa ce ai trecut prin boala, dupa ce ai avut rabdare, dupa ce ti-a devenit prieten si dupa ce ai inteles ca fara ea sau el, viata ta ar fi mai goala.  

PS. Desi nu stiu multe despre Emmanuel Macron, pentru mine el este un barbat adevarat. Sa iubesti atat de mult, sa lupti impotriva tuturor, sa nu ai aproape nici o sansa sa cuceresti femeia de care esti indragostit si totusi sa reusesti, tipul asta este un exemplu viu de caracter, rabdare si perseverenta. Povestea lor e parca desprinsa din carti si tocmai asta o face frumoasa. Orice alt comentariu negativ la adresa lor nu ne face decat carcotasi, rautaciosi si needucati.

PS2. Ii multumesc sotului meu pentru barbatul care e, cu care imi impart viata de 10 ani, langa care cresc un copil, care a crezut in mine chiar si atunci cand eu ma indoiam, care m-a sustinut si m-a iubit, asa imperfecta cum sunt. Pentru ca povestile adevarate de dragoste sunt scrise de oameni ca el.

Photo: pexels.com (free)


If you liked my article…

You can SHARE it with friends and subscribe to my newsletter to receive the latest fashion ideas, style tips, book recommendations, home & deco inspiration and interesting stories right in your inbox!

Yes, I’ll subscribe!

Follow me on  Facebook  for more inspiring ideas and news!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.