Pe Andrei, designerul creativ din spatele Bulb27, l-am cunoscut ieri, la lansarea celei mai noi colectii de corpuri de iluminat, numita CARACTERE. Evenimentul  a avut loc la binecunoscutul magazin Dizainar ce are in portofoliu peste 150 de designeri romani, un loc unde veti gasi de la obiecte mici de decor, bijuterii, genti si pana la obiecte mari de mobilier, toate #madeinro.

Pe langa faptul ca reuseste sa creeze corpuri de iluminat unice si spectaculoase, Andrei face un lucru exceptional: salveaza piese vechi, pe care le gaseste fie intamplator prin locurile pe care le viziteaza, fie ca le cauta el cu rabdarea unui vanator de comori.

Scopul lui: sa dea o noua viata unor obiecte aruncate si neapreciate si sa pastreze franturi din istoria noastra.

Cea mai noua colectie de corpuri de iluminat are ca piese centrale litere salvate de la vechi firme romanesti, de care inca ne mai amintim cu totii si pe care multi s-au grabit sa le inlocuiasca cu altele moderne si stralucitoare. El le-a recuperat si le-a transformat in ce vedeti mai jos, iar rezultatul este spectaculos.

RECUPERARE. RESTAURARE. RECONFIGURARE

Desi piese mai vechi ale lui Andrei, Coffee Light, Gotham, Lille Brunet, Font Block si London Furse m-au cucerit total, cu detaliile lor precise si  personalitatea lor aparte.

Creatiile lui Andrei pot fi vazute live la magazinul Dizainar din Putul cu Plopi 17, Bucuresti.

De prin magazin si de la eveniment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.