Se iau cateva mamici si se duc la sala. Cele cateva mamici descopera cu stupoare ca alergatul dupa copii, curatenia din casa, cumparaturile zilnice si bucatareala nu tin loc de fitness. Si chiar as fi putut sa jur ca tin, la cum cad lata in fiecare seara si adorm inaintea copilului.

Mamicile ajung la un nou program de fitness ce promitea ca le va face sa isi regandeasca opinia despre fitness si vor deveni mai energice si sanatoase intr-un timp scurt. Eu va spun sincer ca nu m-am omorat dupa fitness. Nu mi se parea nicicum distractiv, lucratul la aparate imi displace teribil si aerobicul ma lesina. Eu sunt genul care vreau sa fac sport fara sa fiu constienta ca fac sport. Dar pentru ca ne-am adunat mai multe de data asta iar programul acesta nou de Team Spirit Training promitea distractie si antrenament, i-am dat o sansa.

Dupa cum vedeti si in poze, am lucrat in echipe de cate 2. Cumva, asta e cheia distractiei si m-a facut sa vad antrenamentul ca pe un joc. La final, ne-am impartit pe 2 echipe mari si am facut o mica competitie intre noi. Asa mi s-a activat spiritul competitional de nu va zic, iar eu am dat tot ce am putut ca sa castigam. Am resimtit a doua zi din plin entuziasmul de care dadusem dovada, asa ca mi-am petrecut urmatoarele 2 zile mergand ca un robot, mai constienta de corpul meu decat as fi vrut.

mamici la sala team spirit training theurbandiva blog

Ce am aflat si mi s-a parut super interesant, este ca pe toata durata programului, ai parte de food-coaching, pentru ca antrenamentul este  mai eficient daca e insotit de alimentatia potrivita.

Eu am descoperit demult ca sportul este responsabil mai mult de sanatatea corpului si mult mai putin de slabit, de aceea ti se ofera recomandari si plan alimentar individualizat, pornind de la obiceiurile alimentare ale fiecaruia.

Daca va doriti sa mergeti la sala, interesati-va si de programul Team Spirit Training, cu Bogdan Andrei ca antrenor, ce se desfasoara la Lotus Club – Padesu. Pentru ca sunteti cititoarele mele, veti avea un extra-discount de 10% la inscriere, daca folositi codul TEAMSPIRIT10.

Pups,

Gia

 

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.