Tot mai multe femei lasa in urma 10-15 ani de corporatie si indraznesc sa inceapa afaceri pe cont propriu. Tot mai multe femei fac pasul asta dupa ce devin mame. Cumva, viata de corporatie nu se mai potriveste cu noul program de mamica, multe poate nu isi mai gasesc locul acolo sau pur si simplu simt ca pot face mai mult cu viata lor. Corporatia este insa o scoala buna, asa ca experienta acumulata acolo poate fi folosita din plin in noua afacere. Este un trend pe care l-am observat de cativa ani si in linii mari, este si povestea Mirunei Vasile, managerul celui mai nou salon dedicat frumusetii din Bucuresti, The Lash Lounge (Matei Basarab nr 93).

the Lash Lounge opening party theurbandiva blog

Cu Ioana Dumitrache – blogger beauty ioanadumitrache.ro
the Lash Lounge opening party
Erica m-a insotit si de data aceasta

Salonul a fost creat pornind de la pasiunea Mirunei pentru extensiile de gene fir cu fir, la care nu a renuntat in ultimii 7 ani. Pentru ca experienta proprie i-a aratat ca este nevoie de servicii super calitative, a lansat The Lash Lounge ca un spatiu dedicat rasfatului feminin. Gasiti acolo 3 posturi pentru 3 specialisti in extensii de gene instruiti in Republica Moldova, tara deja recunoscuta pentru serviciile superioare din domeniul beauty.  Puteti opta de la gene fir cu fir si pana la gene 4D. Despre extensiile de gene v-am mai povestit si aici, cand le-am incercat si eu.

the Lash Lounge opening party

Desi business-ul a pornit de la extensiile de gene, Miruna a adaugat in meniul de infrumusetare si masajul anticelulitic si cel terapeutic, bronzarea cu aparatura de ultima generatie si makeup-ul profesional. Iar daca intri in salonul elegant, nu ai cum sa ratezi scaunul de masaj Chairmony, pentru relaxare rapida in zile aglomerate.

the Lash Lounge opening party the Lash Lounge opening party the Lash Lounge opening party

Lasand deoparte salonul care arata minunat, imi plac tare povestile cu femei care au curajul de a-si urma visele, care invata din mers, care stiu ca pot face fata provocarilor unui business nou, care stiu ca daca nu risti, nu incerci, nici nu o sa reusesti. Pana la urma, cateodata trebuie sa tragi aer in piept si sa te arunci…intr-o noua provocare. 🙂

the Lash Lounge opening party

Photo: Gabriel Crisan

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.