Imi plac la nebunie fustele, dar recunosc ca ma imbrac preponderent in pantaloni. Sunt mult mai simpli de combinat, mai lejeri si potriviti unei vieti de mamica antreprenoare ce alearga toata ziua de colo-colo. Si da, imi tin de cald, mie friguroasa friguroaselor. Fustele le pastrez pentru ocazii mai speciale, pentru zile super calduroase si momente petrecute mai in slow-motion. 

Ideea acestui articol mi-a venit cand am primit de la sotul meu aceasta minunata pereche de pantaloni largi imprimati, la care initial m-am uitat putin lung, pentru ca o croiala dreapta si larga nu imi pune prea tare in valoare silueta de miniona veritabila.

FOTO: Sebastian  

Celor 160 cm pe care am reusit sa ii adun in inaltime li se potrivesc mai bine croieli slim sau usor lejere. Insa, pentru ca arata foarte cool si imprimeul este senzational, am reusit sa ii port in mult mai multe ocazii decat ma gandeam initial.  Tot nu imi pun in valoare silueta prea mult, dar compenseaza din plin prin look si lejeritate In plus, ma ajuta totusi faptul ca pe mine au lungimea optima…fata de cum i-a gandit producatorul (ZARA, si anume asa…

Pe astia ai mei inflorati i-am purtat cu bluze slim si chic pe la evenimente, cu tricoul alb in parc si cu o camasa in dungi, pentru ca uneori ma simt curajoasa 🙂 si imi place sa combin imprimeurile. 

Daca  si tu esti fan pantaloni, atunci inseamna ca te va bucura selectia mea pentru primavara-vara 2018, caci am adunat aici 6 stiluri versatile pe care poti sa le porti in nenumarate variante si ocazii. 

Incep rapid cu pantalonii tigareta pe care i-am inclus aici pentru ca sunt genul ala de pantaloni must-have in garderoba, pe care ii porti cu succes la servici pentru un look foarte business, dar merg la fel de minunat si in combinatii mai lejere cu sneakers sau balerini. Adaugi cam orice top vrei, de la un tricou alb simplu pe care adaugi un accesoriu wow si pana la camasa oversized, mai fancy sau mai simplu, cam tot ce ti-ar veni in minte merge. Pentru vara sunt simpatice variantele imprimate si/sau colorate. 

Imprimeurile revin in forta si desi nu ofera chiar infinite combinatii, atunci cand le nimeresti garanteaza un look departe de banal. Le veti gasi cam pe toate variantele de croieli de pantaloni. 

Si cum vara asta designerii au pus mai mult accent pe lejeritate, va las aici, asa la gramada :)), variantele lejere propuse pentru vara asta: largi si drepti (ca ai mei),  fusta- pantalon, cu vipusca si cei cu pense (carrot fit si paper bag – denumirile sunt de senzatie, stiu).  Cei carrot fit (mai lejeri ca cei tigareta, usor larguti si cu pense) mi se potriviti tuturor si mai usor de purtat in muuuuulte ocazii si cu tot felul de variante de incaltaminte. 

Ii gasiti la ZARA, Stradivarius, Bershka, Mohito, Mango, Star Shiners

La cum se anunta temperaturile, banuiesc ca lejer va fi cuvantul de pe buzele tuturor, asa ca daca aveti chef de shopping de pantaloni, va sugerez sa incercati cam tot ce prindeti, vedeti ce vi se potriveste si purtati cu incredere.  Asa ca recomandare finala, evitati inul 100% (o fi natural dar se largeste de la prima purtare, intra la apa si calcatul e un chin real) si alegeti pantaloni usor lejeri, daca vreti sa va puneti in valoare silueta. Prea larg nu ajuta aproape pe nimeni, decat daca aveti minim 1,75 si trup de model. Daca esti miniona, evita croielile largi si scurte, gen palazzo. Ai o sansa daca esti miniona si marimea XS. :))

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.