Până să o cunosc pe Ioana Moga, expert in feng shui si coloanele destinului (ProBallance), cunoștințele mele despre această știință antică se rezumau la ceva legat de amplasarea obiectelor în casă și niște statuete aurite care asezate în locuri strategice ar aduce beneficii familiei. Nici prin gând nu mi-a trecut cât de complexă este această știință a decorării spațiului și cât de multe implicații are asupra noastră ca indivizi, cât de ușor explică de ce sunt case sau chiar camere în care te simți pur și simplu foarte bine și unele din care vrei să ieși mai repede, de ce unele case sunt predispuse furturilor și de ce simțim intuitiv blocaje inexplicabile.

Feng shui-ul este un domeniu nou pentru mine, dar pe care îl găsesc fascinant, iar partea asta de amenajarea casei, obținerea echilibrului în familie, activarea bunăstării și multe alte subiecte conexe vor face tema unui articol viitor în care Ioana îmi va răspunde la câteva întrebări pentru voi.

O latură foarte specială a feng shui-ului este știința Coloanelor Destinului, o metodă de analiză a destinului, inspirată de metafizica chineză și bazată pe interpretarea datei nașterii persoanei (oră, zi, luna, an). Cele 4 date foarte personale oră-zi-lună-an sunt elementele ce dau cele 4 coloane.

Am rugat-o pe Ioana să îmi calculeze coloanele destinului și am așteptat cu nerăbdare rezultatul analizei. Informațiile legate de trecutul meu sunt uluitoare, explică multe din cele trăite de mine și îmi dă o perspectivă asupra viitorului meu. E ca și cum ai privi în viitor și ai ști când vei avea perioade bune și mai puțin bune, ce aspecte sau căi sunt mai bine aspectate și ce poți face ca să mergi pe drumul cel mai lin, la ce te pricepi cu adevărat, în ce domenii poți face carieră, care sunt de fapt uneltele cu care ai venit pe această lume, talentele tale și ce poți face cu ele ca să îți îndeplinești destinul.

“Putem afla cu destulă exactitate detalii nu doar la nivel general, cum ar fi:

  • predispoziții la probleme de sănătate cât și perioadele în care acestea pot sa se manifeste

  • perioadele favorabile de a câștiga bani sau dimpotrivă, riscul de a pierde bani

  • dacă sunt benefice asocierile și când

  • dacă poți fi un angajat apreciat la orice nivel sau dacă ai șanse sa fii un antreprenor de succes

  • meseria potrivita cât și domeniul ideal de activitate dar și perioada din viață în care poate fi vârful de succes profesional

  • perioadele cu șanse mari de a-ți găsi partenerul potrivit

  • data cea mai buna pentru căsătorie calculată până la nivel de zi și ora

  • partenerul ideal – compatibilități și evoluția relației în timp dar și cum se pot depăși eventuale perioade nefavorabile

  • anii cei mai propice pentru a avea copii

  • calcularea datei cele mai bune de naștere pentru un copil (daca se face cezariana și se poate alege ziua și ora)

  • zile cu posibil ghinion în care trebuiesc evitate activități importante sau cu grad mare de risc, semnare de contracte, operații, sporturi extreme etc

  • părinții pot afla în spre e domenii este de preferat sa-și îndrume copiii

  • poți afla ce hobbyuri îți sunt benefice sau din care poți chiar prospera

  • definesc culorile benefice și direcțiile cardinale ce aduc prosperitate “

Ioana Moga

Momentul în care ți se dezvăluie așa, negru pe alb, cine ești, de ce dispui și cum va arăta viața ta din punct de vedere al oportunităților și al obstacolelor, este aproape magic. Rămâi cu gura căscata, la propriu. 🙂 Ce faci cu informațiile pe care le afli, depinde doar de tine. Până la urmă, avem întotdeauna liberul arbitru, iar deciziile pe care le luăm ne vor duce pe un drum sau pe altul. Oportunitățile și provocările vor fi întotdeauna acolo, dar cum reacționăm în fața lor depinde doar de noi.

Ioana va fi prezentă luni, 14 mai, la evenimentul MAMI NEXT LEVEL, unde va explica pe îndelete Coloanele Destinului. Mi se pare fabulos ca poți afla chiar de la naștere informații despre viața copilului tău, că vei ști să îl îndrumi către activități care știi sigur că îi vor face plăcere și din care va putea construi o carieră mai târziu.

Dacă vrei să afli mai multe despre asta, înscrie-te chiar acum la MAMI NEXT LEVEL.

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.