In primii doi ani de Untold, am rezistat cu brio de joi pana duminica, dar ratam de fiecare data inchiderea, caci trebuia sa ne intoarcem la Bucuresti. Anul acesta am acceptat ca pur si simplu nu mai ducem decat 2 zile de festival, asa ca sambata dimineata am plecat la drum si ne-am intors luni noapte. Am dormit 6 ore adunate in 65 de ore. WOW! Pana si eu ma minunez de mine! 🙂

Am facut peste 7 ore pe drum la dus si vreo 10 la intors, am stat la cort pentru prima data in viata mea si ne-a placut atat de tare atmosfera din campingul Colina incat ne gandim sa repetam figura si la anul.

Abia dupa 2 zile mi-am revenit, cat sa pot scrie 3 cuvinte si edita un video despre cele mai faine momente pentru mine de la Untold!

In fiecare an e mai mare, mai frumos si atmosfera dementiala!

N-ai cum sa nu pleci cu bucurie in suflet! N-ai cum sa nu te incarci de la energia oamenilor, de la fericirea aia palpabila si de la zambetele tuturor!  N-ai cum sa nu simti prin fiecare por vibratia a 80000 de oameni care canta la unison, striga si traiesc momentele alea ca si cum nu ar mai exista maine!

Despre asta e Untold!… si Neversea, Electric Castle si altele. Despre a uita de tot ce te apasa, de a uita de maine si de a trai cu toata bucuria in prezent! Si hai sa recunoastem cu totii, sa traiesti in prezent e al naibii de greu! 

Va las cu cateva din cele mai faine momente de la Untold 2018… (Apasati pe HD – stiti voi de unde :))

Ne vedem la anul! 😉

PS. Sunt atat de mandra de festivalul asta de parca l-as fi facut eu! E mandria aia cand vezi  ca pot si romanii sa faca ceva impecabil, uimitor si recunoscut in toata lumea! E speranta in  #haicasepoate ! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.