Vara la birou ne gaseste pe toti cu chef de vacanta si mai putin de munca. Ce sens are sa negam. Stai linistita…si seful numara zilele pana la vacanta.  Relaxarea asta la care te indeamna soarele de afara si faptul ca un sfert din colegii tai lenevesc pe sezlong in timp ce tu bati de zor la tastatura, se simte nu doar in aer, ci si in stilul office afisat. 

Mie imi place tare mult explozia de culoare ce invadeaza birourile pe timp de vara si tinutele ceva mai lejere,  pentru ca parca si oamenii sunt mai relaxati si biroul nu mai pare asa de plictisitor. 

Acum stiti cum e, fiecare cu office-ul lui, mai scortos sau nu, si fiecare cu stilul lui, mai colorat, decoltat, inflorat sau nu.  Eu v-am selectat pentru azi cateva idei de rochii office with a twist

Rochii office versatile

Eu de cand ma stiu, am povestit oricui mi-a cerut parerea vreodata despre haine si stil, ca eu sunt adepta construirii unei garderobe versatile, una in care nu exista delimitare clara intre hainele office si cele casual, intre garderoba de luni – vineri si cea de sambata – duminica. Garderoba versatila se construieste in timp, este adaptata perfect siluetei, stilului de viata si nevoilor, astfel incat cu piesele pe care le detii sa poti construi tinute diferite, purtabile atat la birou, dar si intr-o multitudine de alte ocazii.

Este eficient din punct de vedere al costurilor, al spatiului din sifonier si al timpului petrecut in fata lui intrebandu-te ce cu ce combini.  Este ceea ce a si stat la baza lansarii Shopping-ului in Dulap. 

Revenind la subiectul zilei, sunt sigura ca ai aflat ca sunt reduceri, asa ca daca vrei sa mai adaugi ceva in garderoba, acum e momentul. Evident ca nu puteam sa nu dau o raita virtuala prin magazine, ca sa vad ce “comori” descopar. Femeie sunt si eu! 🙂 Nu m-au dat multe pe spate, dar au inspirat articolul de azi, in care iti propun 18 rochii office versatile, bune pentru birou, dar perfecte si pentru alte ocazii, caci am invatat sa cheltuim cu cap si sa investim sume mari in lucruri mai importante. 🙂

Rochia camasa /cu nasturi este genul de piesa de dorit in garderoba. Daca alegi culoarea potrivita, te salveaza din multe situatii pe tot parcursul anului. O poti purta la birou cu balerini eleganti sau cu un toc mai mare sau mai mic, cu tenesi pentru o tinuta casual si cu cizme din piele intoarsa in toamna. Pentru un look ceva mai creativ, o poti purta cu o pereche de pantaloni skinny, deschizand nasturii pana spre talie.

CLICK PE POZE PENTRU A LE VIZUALIZA IN DETALIU!

Mango, H&M, Mango, Zara, House

Tot cu nasturi, dar cu fuste mai ample… Rochia verde de la ETIC este mai varatica datorita culorii, dar pe nuante mai inchise poate merge tot timpul anului. Rochia albastra cu imprimeu grafic de la Nissa ar arata minunat cu o curea in talie si cu cativa nasturi deschisi la decolteu.

Si in acelasi stil, o rochie denim ETIC super feminina, pe care toamna o puteti purta peste o bluza subtire.

Clasic si nu prea…

Rochia Nissa roz cu imprimeu floral are o croiala moderna si lejera pe care o vad purtata in zeci de ocazii, de la birou si pana la un cocktail de vara, cu toata gama de incaltaminte la care v-ati putea gandi, cu sau fara curea.

Nissa, ZARA, ZARA,  Nissa

Daca m-ai pune sa aleg una favorita, mi-ar fi tare greu. Desi cu un look aparent clasic, toate  au detalii ce le duc rapid in zona de office with a twist.  Rochia neagra de la Zara, desi pare scurta pe manechinul de peste 1,75 m, pe majoritatea dintre noi ar fi o rochie cu o lungime in zona genunchiului.

Cordoanele la putere

Zara, Mohito, Nissa

Rochia ZARA tip sacou la doua randuri de nasturi mi se pare ca are un look de business feminin perfect cu un imprimeu ce indulceste croiala si cu un cordon ce marcheaza talia.

 Mohito

Rochia in dungi de la House si-a gasit locul pe lista asta scurta pentru ca bifeaza cam pe la toate categoriile: dungile sunt potrivite pentru business, dar si pentru casual, cu alb si negru nu gresesti, lungimea este perfecta, croiala este interesanta si faptul ca fusta este petrecuta o face usor incitanta. Talia este marcata, dar ar arata si mai grozav cu o curea. Poti purta cam orice incaltaminte vrei, colorata sau nu, si defila in ea cam in toate ocaziile ce imi trec mie prin cap acum. Nu trebuie decat sa stii sa iti alegi accesoriile si incaltamintea potrivita. Merge si cu o geaca de piele peste, dar si cu un sacou sau un cardigan overzised. Pana si cu dresuri mate negre si ghete scurte o vad. 🙂

Toate rochiile din selectia mea se gasesc chiar acum in magazine la REDUCERI, asa ca daca aveai pe lista de cumparaturi o rochie, sper ca ti-am facut alegerea mai usoara.


Daca iti place timpul petrecut pe blogul meu…

Sa stii ca eu ma bucur ca un copil la ciocolata cand primesc un semn de apreciere de la tine: like, share sau comentariu. 🙂 Asa stiu si eu ca ti-a placut, iar tu intr-o secunda ,m-ai facut pe mine un pic mai fericita. Iti multumesc!  

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.