Eram in mall. Pe la inceputul anului, intr-un moment de respiro, cum nu mai avusesem de vreo doua luni, ma plimbam agale prin magazine cautandu-mi agenda noua. Stiti cum e: inceput de an, agenda noua care sa ma inspire si sa ma faca sa fiu mai organizata. Nu stiu cat imi iese cu organizarea, dar asa ma bucur la toate nimicurile astea de papetarie de zici ca imi cumpar vreo rochie fabuloasa. Rasfoiesc tot ce prind, pe unde prind, stramband din nas la toate. limit

Intru in Stradivarius si imi pica ochii pe o agenda roz prafuit pe care scria cu litere aurite:

YOUR ONLY LIMIT IS YOU

Simt un tremur interior, ca atunci cand ai gasit fix ce nici nu stiai ca iti doresti.  Rasfoiesc agenda cu entuziasm si stramb din nas: genul ala de planner nu ma ajuta, oricat de frumos arata coperta. Il pun la loc si sunt mandra de mine ca am dat dovada de maturitate si nu am cedat in fata unor litere aurite, asa cum as fi facut odata. Ies din magazin si plec acasa. 

Pe drum spre casa, in linistea masinii mele, in mintea mea rula un singur gand: Your only limit is you! Your only limit is you! Your only limit is YOU!

Tineti minte gandul asta, voi reveni cateva paragarafe mai jos la el….

….

Priveste greutatile ca provocari, iar provocarile ca sanse de a creste, a invata si a te dezvolta

Anul trecut a fost greu, obositor, provocator. M-a facut sa ma reevaluez pe mine, sa imi reevaluez munca, dorintele, aspiratiile, drumul ales.  Am fost la un pas sa renunt la tot, ca sa ma razgandesc datorita cititorilor mei, aparuti in numar covarsitor, intr-un moment de cotitura. 

Pas cu pas ajungem acolo unde ne dorim

Anul trecut am semnat cu ARBO Media iar acum blogul meu face farte din proiectul THE AIM, o divizie a ARBO ce reprezinta mai multi bloggeri si vloggeri romani. Impreuna incercam sa facem mai mult si mai bine, atat pentru cititori, dar si pentru noi, creatorii de continut, asa cum ni se spune :).  

2018 a insemnat debutul MAMI NEXT LEVEL, un proiect de suflet pentru mine si colegele mele, Diana de la Mame Nebune si Nicoleta de la MamaPeToc. L-am inceput in echipa cu Ioana Moga, expertul Feng Shui cu care am dezvoltat Feng Shui Fashion Styling (primul serviciu de styling de acest gen din Romania), dar pentru ca timpul Ioanei este mai mult decat limitat, ea i-a cedat locul Nicoletei, care ne completeaza perfect.  Mami Next Level  a fost o provocare pentru mine, dar si pentru ele si o modalitate de a ne depasi niste obstacole interioare. Oricat de dificila este organizarea lui, misiunea MNL este una speciala si noi ne-am promis ca o vom duce cat de departe putem: vrem sa le dam mamelor ocazia sa evadeze din cotidian si sa le oferim cateva ore de deconectare de la grijile de mama si de reconectare la nevoile de femeie, aducand in discutie teme ce tin de moda si styling, dezvoltare personala, limite mentale si puterea de a le depasi, instinctul matern si feminitatea, exercitii de facut acasa pentru suflet si minte, etc. Credem cu tarie ca echilibrul mamei este esential pentru echilibrul intregii familii si ca ea, mama, are nevoie sa se regaseasca pe ea, femeia.  MNL numara deja 3 editii de care sunt mai mult decat mandra, iar anul asta avem deja planuite vreo 6, prima chiar spre sfarsitul lunii februarie – inceputul lunii martie. 

Tot in 2018 am adaugat pe site serviciile mele de styling, speciale cum sunt ele si croite pe nevoile reale ale femeilor, cu raspunsuri concrete si solutii aplicabile de a doua zi.

La final de an am lansat si prima mini-colectie de rochii-vesta sub brandul GIYA, al carei succes m-a lasat fara cuvinte. Anul asta a inceput in forta si deja numar o colaborare cu The Room Showroom pentru brandul GIYA, asa ca gasiti deja celebrele rochii pe str Episcopiei nr 6, in Bucuresti. 

Foto: Photographa Cris Petcu

“Vacanta” de final de an ne-am petrecut-o insa bolnavi, incepand cu fiica mea, sot, parinti si terminand cu mine. 2018 s-a terminat asa cum a fost de la inceput: provocator, nelinistit, epuizant. 

Dincolo de ceea ce as putea trece la reusite, 2018 a fost un an al noilor inceputuri, de tot felul si in mai multe directii, cu mai mult sau mai putin succes. Ideile au venit din mers, in momente neasteptate si daca ar fi sa ma felicit eu pe mine pentru ceva, este pentru curajul de a incerca orice mi-a spus sufletul ca merita incercat. 

Poate de aceea “Your only limit is you” s-a lipit de mine ca un magnet si a devenit un soi de mantra personala. 5 cuvinte simple ce poarta in ele atata insemnatate. De fiecare data cand imi e greu, ma sperie viitorul sau ma simt nelinistita,  imi repet in gand aceste 5 cuvinte si realizez, pentru a nspe mia oara ca noi suntem limita noastra. O data ce ai inteles asta, esti pregatit sa faci un pas si sa o depasesti. 

PS. Nu am tatuaje pentru ca nu mi s-a parut pana acum nimic demn de a inscriptiona in propria piele si purta cu mine pana la finalul vietii, dar daca decid vreodata ca e momentul sa o fac, cuvintele astea isi vor merita locul pe corpul meu. 

Sa aveti un an usor, caci grele am avut destule, sa simtiti bucurie mai mult decat tristete si sa purtati in suflet credinta ca indiferent ce va ofera anul, aveti in voi puterea de a depasi orice. 

PS2. “Your only limit is you” se pare ca imi tot apare in cale, caci cea mai recenta achizitie este asta:

 

dar mesajul de pe eticheta l-am vazut abia acasa. :))

Foto cover: Photographa Cris Petcu


Daca iti place timpul petrecut pe blogul meu…

Sa stii ca eu ma bucur ca un copil la ciocolata cand primesc un semn de apreciere de la tine: like, share sau comentariu. 🙂 Asa stiu si eu ca ti-a placut, iar tu intr-o secunda ,m-ai facut pe mine un pic mai fericita. Iti multumesc!  

Facebook: Urban Diva – by Gia

Instagram: urbandiva_styleblog

Follow my blog with Bloglovin

2 COMMENTS

  1. Gia, am citit cu mare drag articolul tau si am simtit o mare bucurie cand am vazut ca fac si eu parte, oricat de putin, din tot ce o femeie minunata ca tine si-a propus sa realizeze! Te felicit pentru tot ce faci si sa ai un an senzational!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.