Pe final de an tragem linie si concluzii iar la inceput de an facem rezolutii, nu-i asa?

Marea majoritate ne promitem ca vom incepe sa mancam mai sanatos, sa devenim mai minunati, sa mergem la sala, sa facem mai mult pentru noi (dar nici prea mult ca se supara cei din jur 🙂 ), ca vom munci mai putin dar mai bine, ca vom darui mai mult, ca vom …… completati voi cu toate gandurile si planurile marete pe care vi le-ati facut la inceput de an….in fiecare an.

Cativa norocosi  reusesc sa bifeze de pe lista lor mai toate rezolutiile, dar pe o majoritate covarsitoare ne ia valul, ne alearga viata, curg sarcinile de serviciu si galopam asa de la o zi la alta, uitand una cate una rezolutiile pana cand uitam si ca ne-am promis candva ca vom parcurge pas cu pas lista aia de dorinte.

Ei bine, eu pentru anul asta am o singura rezolutie:

Sa dau ce-i mai bun din mine!

 

resolutionsIndiferent de planuri si dorintele de pe lista mea, indiferent de ce arie a vietii mele este vorba, indiferent de horoscop sau vremea de afara, indiferent de provocari, singura rezolutie care va face toate celelalte sa se intample este asta:  Hotaraste ce vrei si da ce-i mai bun din tine…in fiecare an,  in fiecare zi, in fiecare clipa!

Planurile se pot schimba, visele se pot transforma, drumul te poate duce pe cai nebanuite, dar orice lucru iti vei dori sa implinesti, da ce-i mai bun din tine….si ai sa vezi ca, in timp, vei deveni si tu din ce in ce mai bun!

Un an senzational sa aveti, sa traiti frumos in fiecare zi, sa va bucurati de tot ce sunteti, sa fiti recunoscatori pentru tot ce vi s-a daruit, sa zambiti mult si sa iubiti si mai mult!

PS. Asta am scris azi pe peretele din casa mea, pentru ca acele cuvinte sunt aliniate perfect cu ce simt acum, cu ce am inteles in ultimul an si cu ceea ce vrea sa fiu de acum inainte:

Multumesc Ioana pentru inspiratie!

Cu drag,

Gia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.