Super chic iarna? Pare treaba complicata…

Stii zilele alea friguroase rau de iti vine sa pleci cu patura pe tine? Alea de nici nu mai stii cu ce sa te imbraci pentru ca oricum o sa iti fie frig si o sa te simti ca un urs iesit din hibernare? Alea de te uiti lung la dulapul cu haine si nu ai nici o idee de tinuta faina, caci tie iti vine sa pui costumul de ski?

Stiam eu ca le stii…desi daca ma uit acum afara pare ca iarna-i uitata si ca vara sta sa apara. :)) Dar nu te bucura prea tare, caci nu ne iarta iarna asta chiar de tot. Doar ne zapaceste.

Anul trecut pe vremea asta, dupa o serie de zile geroase rau cand m-am vazut nevoita sa scot la lumina cea mai lunga si mai groasa geaca din dotare, mi-am dat seama ca exista o varianta mult mai stilata prin care pot fenta frigul.  Layering ii spune, tradus asa mai fara stil “imbracatul in straturi”. :)) In straturi ce-i drept, dar nu oricum. M-am decis azi sa abordez putin subiectul, tocmai pentru ca vremea asta zapacita ne da batai de cap…la propriu chiar.

Nici nu stiai cat de mult aveai nevoie de o vesta puf

Nici eu pana anul trecut, cand am realizat ca o pot folosi cu succes pe sub palton sau geaca de piele. Nu aveam o vesta, pentru ca nu le purtam nicicum in varianta clasica, dar pe aceasta mi-am dorit-o cu scopul de a fi layer pe sub diverse alte cojoace. Am ales-o special cu gluga, pentru ca majoritatea hainelor mele de toamna-iarna nu au si neaparat subtirica, ca sa nu ma incomodeze. Cea mai buna idee din lume! M-a salvat si cand ploua si nu aveam umbrela , m-a salvat si cand era prea frig doar pentru palton. A mea a fost cumparata de la ONLY si  a venit intr-o husa mititica ce iti incape in geanta.

Exact asta e:

PS: Merge bine si cu vesta din blana, daca le preferati.

Geaca pe sub palton

In zile cu adevarat friguroase, o super idee este sa porti geaca de blugi sau cea din piele pe sub  palton. Nu o sa te simti cel mai lejer, dar clar nu o sa iti fie frig. In plus, chiar arata super chic. 🙂 La fel de bine merge un sacou pe sub palton sau chiar sub o geaca puf subtirica, in caz ca vremea e mai prietenoasa.

Vesta de stofa peste geaca

…sau pe sub geaca, daca tot veni vorba. Eu m-am indragostit de vestele din stofa anul trecut, cand au intrat din plin pe piata. Daca fata de cele din fas nu am vreun sentiment aparte, cele din stofa mi se par super cool si stylish. Pe a mea am folosit atat ca vesta, dar si ca rochie, cu sau fara geaca, in primavara, vara sau toamna. S-a dovedit a fi o super piesa, versatila, exact asa cum imi place mie.

Si pentru ca mi-a placut ce a iesit cu vesta/rochia mea, anul asta m-am apucat sa fac si o linie a mea, GIYA fiind ea:

Le gasiti mai in detaliu chiar AICI!

Aceastea fiind spuse, sper sa te las inspirata si pregatita pentru zile reci, iar cand mai ai un pic de timp, te astept in vizita aici pe blog. Mai impartim o idee, un fursec, o cafea… 🙂


Photo: Pinterest, Koton, Only, Cris Petcu Photo, Sebastian Bacioiu Photo

 

SaveSaveSaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.