Suntem in plina vanatoare de #supercadouri, cautam sa fie originale, inspirationale, sa aduca zambete, sa si emotioneze daca se poate. Daca putem rezolva asta rapid si cu un buget decent, ar fi chiar si mai bine.

Am 5 propuneri pentru voi, 5 locatii din Bucuresti de vizitat incepand de azi, 5 locuri unde veti gasi o multime de cadouri faine.

Mos Dizainar ajunge din nou in str Putul cu Plopi, incarcat cu o multitudine de cadouri fantastice de designer. Gasiti de la mici decoratiuni de Craciun, portelanuri moderne, bijuterii, jocuri, obiecte de decor mai mari sau mai mici, genti si alte accesorii, toate #madeinro de catre cei mai cunoscuti designeri romani. Printre minunatiile de acolo, sunt mandra ca veti gasi si colectiile mele de coliere din piele, Divine Leather Statement si Blossom Collection. Dizainar are in portofoliu peste 150 de designeri romani, deci chiar aveti de unde alege.

O locatie cu adevarat nobila gazduieste pana pe 22 decembrie un alt targ de Craciun, unde gasiti cate putin din de toate. Evenimentele gazduite la Palatul Noblesse au intotdeauna un iz special, mai ales datorita locatiei cu adevarat spectaculoase. E fain sa ajungi acolo si sa il vizitezi de sus si pana jos. O sa va placa mult incaperile decorate superb, fiecare camera are povestea ei ce te cucereste, fie ca esti sau nu adeptul stilului respectiv. Pana la urma, e un palat si pana acum nu am intalnit pe nimeni caruia sa nu ii placa #lapalat. 🙂

Un targ tare drag mie este organizat de Designist, in centrul istoric din Bucuresti. Aflat la a 8-a editie, Made in Ro reuneste ca de obicei un mix interesant de design #madeinro, alaturi de o atmosfera calda si specifica vibe-ului “craciunesc”. 🙂 Acolo si la Dizainar gasiti de obicei crema designerilor romani. La aceasta editie de Made in Ro sunt prezenti 65 de artisti din toata tara. Imi place ca la fiecare editie descoper noi nume dar ma si reintalnesc cu prieteni mai vechi.

In inima Bucurestiului, la intrarea pe Lipscani dinspre I.C. Bratianu se afla ARCUB, locatia aceea transformata dintr-o ruina intr-un loc cu adevarat spectaculos. Acolo se organizeaza in fiecare an un ALT. Craciun, adica targ alternativ de cadouri. Gasiti de la produsele designerilor romani, delicatese eco si pana la concerte live ale celor mai cool trupe romanesti.

Unul dintre cele mai cunoscute targuri de design si vintage de la noi, V for Vintage s-a imbracat de sarbatoare si propune design #madeinro, arta si vintage autentic, toate la Galeriile Artmark. Aflat la prima editie, la V for Vintage Christmas Concept gasiti obiecte de ceramică sau porțelan, bijuterii și accesorii de autor, design de obiect, articole de design vestimentar, minunate creme și parfumuri bio si moda vintage.

Maine este o zi perfecta de plimbareala prin centru, iar toate cele 5 locatii sunt apropiate una de cealalta. Da-ti o tura prin toate, opriti-va la pub prin centru, beti un vin fiert si garantat va bucurati si de cumparaturi altfel, cadouri faine si o zi misto. Nici nu o sa mai simtiti povara cumparaturilor.

Weekend fain si insorit!

#buylocal #sustindesignulromanesc

Gia

Photo: Dizainar, Arcub, V for Vintage, Palatul Noblesse, Designist

If you liked my article…

You can subscribe to my newsletter and you’ll receive the latest fashion ideas, style tips, book recommendations, home & deco inspiration and interesting stories right in your inbox!

Yes, I’ll subscribe!

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.