Optiunile de tinute office sunt de multe ori clasice si prea putin indraznete, iar cand vorbesc despre indraznet, nu ma refer la decolteu adanc si fusta scurta, ci la combinatii interesante de croieli, materiale sau printuri.  Nu stiu cate dintre voi ati optat vreodata pentru combinatia dungi cu flori intr-o tinuta, dar pentru ca arata super dragut si clar iese din clasica combinatie print – uni, este si propunerea mea de azi.

Probabil ca mai toate avem ceva in dungi in garderoba, fie ca sunt camasi sau bluze, dar nu multe dintre noi stiu ca dungile merg cu orice alt print, astfel ca dintr-o data, noi posibilitati se astern acum in garderoba voastra. Singurul lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand le combinati cu alt print este ca cele 2 sa aiba macar o culoare comuna.  Despre mai multe idei de combinare a printurilor v-am povestit in detaliu AICI, asa ca nu uitati sa aruncati o privire si acolo pentru inspiratie.

Eu am optat pentru o camasa barbateasca  si o fusta cu print floral, in aceeasi combinatie alb-negru. Rezultatul imi place tare, iar tinuta este fresh si interesanta.

Aceeasi combinatie arata si mai interesant atunci cand folositi culori, asa ca va las pozele astea pentru inspiratie.


Photo: Photographa

Pinterest: linkurile aici

2 COMMENTS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.