S-au dus vremurile cand miresele aratau la fel si nuntile se organizau pe aceeasi reteta. Azi ne permitem  bucuria de a trai asa cum simtim, de a iubi fix cum ne dorim si de a ne organiza nunta exact pe sufletul nostru. Incepand cu locatii din ce in ce mai nonconformiste, cu meniuri altfel,  cu idei de organizare a petrecerii  care sa fie in acord cu spiritul liber si cu tinute care sa se potriveasca personalitatii, mirii nu mai fac compromisuri.   

Cred ca mirii de azi isi permit sa ramana autentici, poate si pentru ca nu se mai casatoresc la 20 de ani si nici nu le mai platesc parintii nunta. :)) Iar asta nu poate fi decat minunat pentru noi ceilalti, invitatii, caci acum chiar ca abia astepti o nunta, pentru ca zau daca mai gasesti 2 la fel. 🙂

Pentru acelea dintre voi pentru care altfel e perfect, confortabil este necesar iar stralucitor face parte din vocabularul uzual,  va recomand sa ii puneti pe acesti 4 designeri romani de rochii de mireasa in capul listei de ateliere  de vizitat si incantat. S-ar putea sa fie fix ce aveti nevoie…. 

Cristina Savulescu s-a apucat de design la 23 de ani si a crescut rapid, remarcandu-se prin croieli sofisticate si look-uri sexy. Pentru colectia Bridal, mireasa imaginata de Cristina are atitudinea unei bad girl getting married, feminina, dar sigura pe ea si pe corpul ei. 

LOULOU este despre atitudine, asumare, stralucire si look sexy all the way. Nu ai cum sa porti o rochie Loulou si sa nu intorci priviri. Croieli sofisticate, suprapuneri de materiale minutios alese, tinute powerful fac din Loulou un brand couture.   Este un brand iubit de vedele noastre, tocmai pentru ca garanteaza stralucirea. La Digital Divas din acest an, Alina Ceusan a purtat o rochie superba Loulou si va jur ca nu a fost persoana in sala care sa nu o remarce. Era stralucitoare din cap si pana in picioare si i s-a potrivit perfect ei. 

Citeste si “10 Designeri romani de rochii de mireasa ce ar trebui sa fie pe lista voastra” 

Iris Serban a intrat pe lista aceasta scurta, tocmai pentru ca are un stil pe care daca l-ai vazut o data, il recunosti rapid ulterior. Iris se identifica perfect cu brandul pe care l-a creat iar semnatura ei de design o reprezinta florile acestea stilizate, arhitecturale. Stilul ramane eminamente feminin si delicat, dar cu siguranta altfel. Pare genul de rochie simpla, dar care surprinde prin detaliile atent elaborate. Imi place tare ce face… In plus, aruncati o privire si pe rochiile de seara, caci am regasit acolo cateva variante minunate pentru mirese…daca tot e sa vorbim de nonconformism. 🙂

Parlor se defineste prin croieli minimaliste, combina designul inspirat de anii ’20 cu influenta lumii moderne si da nastere unui stil feminin, relaxat si usor de purtat. Pentru un look altfel dar nici exagerat, faceti o programare la Parlor. 

Care brand v-a cucerit?

Descopera “Primul lucru pe care sa nu il faci cand iti alegi rochia de mireasa”


Daca aveti intrebari, nu ezitati sa imi scrieti in sectiunea de comentarii sau sa imi trimiteti un e-mail la [email protected]. Daca nu stiti de unde sa incepeti, aveti griji in privita modelelor care vi s-ar potrivi si doriti sa va fiu bride stylist, dati-mi un semn si stabilim impreuna detaliile. Pana una alta, puteti afla mai multe despre serviciile mele aici.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.